Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen

Voor medewerkers die werkzaamheden met gevaarlijke stoffen uitvoeren, is het belangrijk om veilig te werk te gaan. De cursus Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen helpt de medewerker om zich bewust te worden van mogelijke gevaren. Door kennis te hebben over de verpakking, het transporteren en het opslaan van een gevaarlijke stof kunnen bestaande gevaren gereduceerd of volledig uitgesloten worden.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen die te maken heeft of krijgt met gevaarlijke stoffen.Voor iedereen die zich bezighoudt met het opslaan of transporteren van gevaarlijke stoffen. Er wordt gewerkt met stoffen die voor verschillende soorten gevaar kunnen zorgen, waaronder:

  • Fysisch- chemisch gevaar
  • Gezondheidsgevaar
  • Milieugevaar

Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen certificering via PlusPort

Bij PlusPort volgt u de theorie via internet. Vrijwel direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules.

De cursus Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen bestaat uit twee onderdelen: een online theoriegedeelte en een onafhankelijk schriftelijk examen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal voorbereid bent op het examen is de cursus voorzien van oefentoetsen en een proefexamen. De theoretische kennis die u met de cursus opdoet sluit naadloos aan op de oefentoetsen, het proefexamen en het schriftelijk examen. Met het volgen van een PlusPort cursus krijgt u de beste voorbereiding om het Gevaarlijke Stoffen certificaat snel en tegen lage kosten te bemachtigen.