Ook werken bij Visma Plusport?
Bekijk hier onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Deel deze pagina:

Facebook
LinkedIn
Email

Vacatures

Ook in deze tijd, of júist in deze tijd, groeit Visma PlusPort sterk. Online leren wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen organisaties en onze oplossingen bieden hierin uitkomst. Van onze Learning Management Software tot maatwerk e-learning en standaard trainingen voor onder andere de bouw, zorg, horeca en industrie. Hieronder vind je een overzicht van de huidige vacatures. Lijkt het je wat om ons team te komen te versterken? Bekijk dan de vacature die bij je past en houd deze pagina in de gaten.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Gedreven Allround Marketeer

Is marketing jouw passie? Krijg jij een kick door het creëren van inspirerende content, het bedenken van nieuwe marketingacties en het organiseren van events zoals webinars & klantbijeenkomsten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Backend Developer (C#)

Werk jij graag in een team waarin diverse development disciplines worden beoefend en waarin jij een belangrijke schakel bent en waarin jij samen met onze designers een idee uitwerkt tot een kwalitatief hoogwaardige software oplossing?

Support Consultant

Als Support Consultant help je klanten om alles uit ons innovatieve Leermanagementsysteem (LMS) te halen. Jij bent het kloppend hart van PlusPort en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het werkgebied en de vragen die je krijgt zijn enorm divers.

Accountmanager

Ben jij een enthousiaste en gedreven accountmanager met ervaring in de verkoop van HR gerelateerde software? Houd je van het gevoel om een deal te closen? Ben je ondernemend, een teamspeler, energiek ingesteld en intrinsiek gedreven om de business te laten groeien? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Allround e-learning multimedia ontwikkelaar

Naast het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor onze klanten, help je mee bij het onderhouden en vernieuwen van ons uitgebreide eigen portfolio aan e-learning.