Sector onderwijs

Niet alleen leerlingen moeten zich ontwikkelen in het onderwijs. Om leerlingen de beste scholing te kunnen bieden, moeten ook docenten zich continu blijven ontwikkelen. Online trainingen zijn hier een toegankelijke én effectieve manier voor. Verzamel alle trainingen op één overzichtelijke platform, zodat docenten hun kennis makkelijk op peil houden.

sector-onderwijs
Schema_PP_Products-15

Efficiëntie en gebruiksgemak

PP_Icoontjes-77

Gepersonaliseerde leerervaringen

PP_Icoontjes-pijlen

Meetbare resultaten
en inzichten

Veranderingen zijn een constante factor

Veranderingen zijn een constante factor in de onderwijssector, vooral door ontwikkelingen zoals digitalisering die de manier waarop we leren en lesgeven sterk beïnvloeden. Bijkomend wordt de sector geconfronteerd met een lerarentekort, wat extra druk legt op de huidige docenten en hun takenpakket. 

Om kwalitatief hoogstaand onderwijs te waarborgen en een optimale leeromgeving te creëren, is het daarom cruciaal om te investeren in leermogelijkheden en systemen die passen bij de specifieke behoeften van de onderwijssector.

“Zo zorg je dat leren verankerd wordt in de ontwikkeling van werknemers 

Jeroen | LOI – Leidse Onderwijs Instellingen

Op een flexibele en doeltreffende manier leren.

Het LMS van PlusPort biedt een oplossing om op een flexibele en doeltreffende manier te leren, terwijl jij als HR-manager of schoolleider het leerproces van je medewerkers eenvoudig en realtime kunt volgen. Het LMS is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke eisen van jouw onderwijsinstelling en geeft inzicht in de strategische beslissingen, kosten en voordelen van het leersysteem.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een LMS is een digitale leeroplossing die organisaties ondersteunt bij het organiseren van alle leeractiviteiten en trainingen. Het is een centrale plek waar medewerkers toegang hebben tot uitgebreide trainingsmogelijkheden zoals e-learning, klassikaal of online sessie, blended en micro-learnings.

Een learning management system (LMS) is bedoeld voor elke organisatie - ongeacht grootte, branche of het opleidingsniveau van medewerkers - die training en ontwikkeling voor medewerkers beschikbaar wil maken en daarbij grip wil hebben op de opleidingskosten, het opleidingsbudget en het trainingsaanbod.

Grofweg is een Learning Management Systeem (LMS) inzetbaar voor het beheren van medewerkersinformatie, het leeraanbod en de opleidingsbudgetten. Daarnaast biedt een LMS ondersteuning bij het sturen van medewerkers in hun leeractiviteiten.

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.
Uniek aan het Learning Management Systeem (LMS) van Visma PlusPort is de gepersonaliseerde startpagina. Gemakkelijk vorm te geven in jouw huisstijl. Door je LMS eigen te maken zorg je voor herkenbaarheid en verhoog je de binding tussen medewerkers en organisatie.

Om leerdrempels te verlagen en gelet op de veranderende verwachtingen van (de nieuwe generatie) medewerkers is gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk voor een LMS. Wees daarom voorzichtig met ingewikkelde (procesgedreven) systemen en kies voor een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken systeem.

Jazeker, LTI maakt het niet alleen mogelijk om verschillende leertools binnen je eigen organisatie met elkaar te verbinden, maar ook om eenvoudig verbinding te maken met externe leerplatforms en contentbibliotheken

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.