Sector zorg

De zorgsector staat voor diverse uitdagingen als gevolg van veranderende zorgvragen en technologische innovaties. De complexiteit van zorgverlening groeit, en de noodzaak voor voortdurende ontwikkeling van zorgprofessionals wordt steeds groter.

zorg
Schema_PP_Products-15

Efficiëntie en gebruiksgemak

PP_Icoontjes-77

Gepersonaliseerde leerervaringen

PP_Icoontjes-pijlen

Meetbare resultaten
en inzichten

Voortdurend ondersteunen in hun groei

Het is daarom essentieel om zorgmedewerkers voortdurend te ondersteunen in hun groei, ondanks de hoge werkdruk en beperkte tijd. Het Learning Management Systeem (LMS) van PlusPort speelt hierop in en stelt zorgprofessionals in staat om zelfstandig en flexibel te leren, terwijl jij als HR-manager hun voortgang eenvoudig en realtime kunt monitoren. Het LMS biedt bovendien een duidelijk overzicht van de vaardigheden en certificaten van zorgmedewerkers, waardoor je hun voortgang en resultaten gemakkelijk kunt bijsturen.

“Door gebruik te maken van het LMS wordt alles overzichtelijk en zijn rapportages gemakkelijker terug te vinden, en dit alles in onze eigen huisstijl. ”

Nelleke | Jeugdbescherming west

Unieke behoeften van jouw zorgorganisatie

Het LMS is speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op de unieke behoeften van jouw zorgorganisatie en geeft inzicht in de strategische afwegingen, kosten en baten van het leersysteem. Voor organisaties die samenwerken met diverse opleidingsaanbieders maakt het LMS het mogelijk om deze aanbieders te integreren in gestroomlijnd, zodat zorgprofessionals hun opleidingstraject naadloos kunnen vervolgenI

Praktijdvoorbeeld: Jeugdbescherming west

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een LMS is een digitale leeroplossing die organisaties ondersteunt bij het organiseren van alle leeractiviteiten en trainingen. Het is een centrale plek waar medewerkers toegang hebben tot uitgebreide trainingsmogelijkheden zoals e-learning, klassikaal of online sessie, blended en micro-learnings.

Een learning management system (LMS) is bedoeld voor elke organisatie - ongeacht grootte, branche of het opleidingsniveau van medewerkers - die training en ontwikkeling voor medewerkers beschikbaar wil maken en daarbij grip wil hebben op de opleidingskosten, het opleidingsbudget en het trainingsaanbod.

Grofweg is een Learning Management Systeem (LMS) inzetbaar voor het beheren van medewerkersinformatie, het leeraanbod en de opleidingsbudgetten. Daarnaast biedt een LMS ondersteuning bij het sturen van medewerkers in hun leeractiviteiten.

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.
Uniek aan het Learning Management Systeem (LMS) van Visma PlusPort is de gepersonaliseerde startpagina. Gemakkelijk vorm te geven in jouw huisstijl. Door je LMS eigen te maken zorg je voor herkenbaarheid en verhoog je de binding tussen medewerkers en organisatie.

Om leerdrempels te verlagen en gelet op de veranderende verwachtingen van (de nieuwe generatie) medewerkers is gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk voor een LMS. Wees daarom voorzichtig met ingewikkelde (procesgedreven) systemen en kies voor een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken systeem.

Jazeker, LTI maakt het niet alleen mogelijk om verschillende leertools binnen je eigen organisatie met elkaar te verbinden, maar ook om eenvoudig verbinding te maken met externe leerplatforms en contentbibliotheken

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.