LMS Academy

Waarom Het Learning Management System (LMS) van Plusport?

Uw organisatie met de leiding over uw eigen L&D strategie, compliancy, ervaringen, e-learning performance en formulieren: wij kunnen u helpen!

LMS Academy: ruim 750.000 actieve gebruikers in organisaties die wij graag verder helpen in hun leerbehoefte, het vastleggen van compliance, het uitrollen en beschikbaar stellen van e-learning en natuurlijk het ondersteunen van de organisaties in Learning & Development.

Wij hebben de Experience, Knowledge en Expertise om uw Academy tot een L&D succes te maken. Uw LMS Academy wordt werkend en productieklaar opgeleverd door ons ervaren Academyteam. Uw organisatie kan direct aan de slag.

Wilt u onze brochure ontvangen? 

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

LMS Learning Management System

Het ISMS van PlusPort is ISO27001 gecertificeerd!

PlusPort hecht veel waarde aan de veiligheid van persoonsgegevens. In 2017 hebben wij daarom gekozen om ISO 27001 gecertificeerd te worden voor ons managementsysteem voor informatiebeveiliging. In 2018 hebben wij dit certificaat met vlag en wimpel voor de komende drie jaar behaald. ISO (International Organization for Standardization) 27001:2013 is de internationale veiligheidsnorm die gebruikt wordt om de bescherming van gevoelige data te toetsen.

Wat is PlusPort LMS?

We zijn meer dan een LMS en vaak de brug tussen afdelingen L&D, HSEQ of HR.

Of het nu gaat om compliancy van medewerkers en teams en het beheer daarvan of om het uitrollen van de Performancemanagement module, om de e-learning & digitaal toetsen module ook nog maar te noemen. Wij denken graag met u mee.

Altijd in ontwikkeling

Wij staan niet stil en hebben een stip op de horizon: we zijn continue bezig om de software uit te breiden, slimmer en mooier te maken. Onze klanten hebben hierbij een belangrijke stem.

Wij willen graag verder groeien met onze klanten en functies ontwikkelen die zij ook daadwerkelijk kunnen inzetten op de manier die zij wensen.

Flexibel en schaalbaar

De Academy software is schaalbaar in te zetten met die functionaliteit die voor uw organisatie belangrijk is. Natuurlijk kan dat in fases. Wat u wilt.
Wilt u klein beginnen? Dat kan ! Wilt u alle functionaliteit uitrollen? Ook dat kan! Wij helpen u graag. Maak gebruik van onze kennis en ervaring hoe meer dan 400 organisaties met onze Academy software werken.

MEER INFORMATIE OF EEN DEMO?

Vul het formulier in en onze sales afdeling neemt contact met u op om een geheel vrijblijvende afspraak met u te maken voor een demonstratie van de PlusPort Academy. Wilt u liever eerst informatie per mail? Dat kan ook.

Bellen kan naar: 070-3229090