Leren was nog nooit zo eenvoudig

Stap over van handmatige administratie naar een intuïtief Learning Management Systeem (LMS) en maak van jouw organisatie een plek waar talent en werkgeluk floreren.

Learning Management Systeem (LMS)
Learning Management Systeem (LMS)

Leren was nog nooit zo eenvoudig

Stap over van handmatige administratie naar een intuïtief Learning Management Systeem (LMS) en maak van jouw organisatie een plek waar talent en werkgeluk floreren.

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

fokker
BHV
drager
tbi
Respect
dura vermeer
Danone
Door ontwikkelen van het LMS

Dé totaaloplossing voor leren en ontwikkelen

Met het Learning Management Systeem (LMS) centraliseer je alle leermaterialen en leerprocessen, waardoor je in één oogopslag de voortgang van je organisatie ziet. Geen gedoe meer met losse Excel-bestanden of certificaten. Van een online cursus tot fysieke training, alles staat op één plek voor werknemer, HR en management.

unnamed (47)

Automatiseer

Bespaar tijd met automatische herinneringen bij verlopen certificaten of automatiseer je volledige onboarding.

Schema_PP_Products-38

Stimuleer talent

Koppel met onze opleidingspartners en bied medewerkers een uniek aanbod aan trainingen en leermethoden.

PP_Icoontjes-high_five 1

Maak leren leuk

Maak leren leuk met microlearning en gamification, afgestemd op het tempo en de voorkeuren van jouw medewerkers.

PP_Icoontjes-doel3 1

Geef medewerkers regie

Creëer persoonlijke leertrajecten en stimuleer medewerkers om zelf de regie over hun eigen leerproces te houden.

PP_Icoontjes-80

Bereken en bespaar

Geef per afdeling aan wat het L&D budget is en bekijk welke uitgaven gaan komen en wat er al is uitgegeven. 

Schema_PP_Products-32

Dit is pas het begin!

Het LMS biedt nog veel meer voordelen dan hier genoemd. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Wij vertellen je graag meer!

Luister naar onze klanten!

Fokker Techniek over compliance

Peter Hendrickx, Quality Engineer bij Fokker Techniek, neemt je mee in de dynamische wereld van luchtvaartonderhoud. In 2014 heeft Fokker Techniek een digitale transformatie ondergaan door hun volledige papieren archief te digitaliseren in het LMS. Het systeem biedt iedere medewerker een persoonlijk dossier en bewaakt het verloop van diploma’s, waardoor het beheer van training en compliance efficiënter en transparanter is geworden.

Video afspelen
Video afspelen

Corparis over cross-device leren

Marjolein Rijkens, adviseur ontwikkeling bij Corparis, deelt hoe de integratie van het LMS heeft geleid tot een gestroomlijnde en gebruikersgerichte leeromgeving. De implementatie van het systeem heeft trainingen toegankelijker gemaakt, dankzij de naadloze aanpassing aan de huisstijl van Corparis en de optimalisatie voor verschillende devices.

Video afspelen

Jeugdbescherming West over personalisatie

Nelleke Huizing, HR-adviseur bij Jeugdbescherming West in Den Haag, spreekt over de innovatieve manier waarop zij het LMS hebben geïntegreerd in hun organisatie. Met dit systeem heeft Jeugdbescherming West processen centraal kunnen regelen. Dit omvatte automatische communicatie bij inschrijvingen, maar ook de levering van documenten om trainingen te volgen.

Video afspelen

Benieuwd hoe het LMS jou kan helpen?

Plan een vrijblijvende kennismaking met Martin, onze LMS specialist. Of nog leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.

Schema_PP_Products-15

Waarom een LMS?

Met een goed ingericht Learning Management Systeem (LMS) beheer en stimuleer je met gemak het leer- en ontwikkeltraject van alle medewerkers binnen jouw organisatie.

Schema_PP_Products-21

Altijd in ontwikkeling

Wij staan niet stil en hebben een stip op de horizon: we zijn continu bezig om de software uit te breiden, slimmer en mooier te maken. Voor en mét onze klanten.

PP_Icoontjes-98

Aanpasbaar naar wens

Het LMS is schaalbaar in te zetten met de functionaliteiten die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Kies ervoor om alle functionaliteiten in één keer uit te rollen of in fases, alles is mogelijk.

Maak gebruik van heldere rapportages

De rapportages binnen het Learning Management Systeem geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers.

Voordelen voor alle rollen binnen je organisatie

Manager

HR professional

Medewerkers

Schema_PP_Products-38

Leeraanbod gemakkelijk zelf beheren

Het Learning Management Systeem wordt volledig afgestemd op de leerdoelen van medewerkers en organisatie. Je maakt met gemak trainingen beschikbaar in de leeromgeving. Kies uit ons leeraanbod, je eigen e-learning of ontsluit opleidingen van externe partijen.

PP_Icoontjes-103

Inzicht in voortgang en bekwaamheid

Hebben medewerkers binnen jouw organisatie bepaalde certificering nodig om te voldoen aan de wetgeving? In het Learning Management Systeem (LMS) zie je in één overzicht wie er bekwaam is, wie aan welke kwalificaties voldoet en wie de certificering moet vernieuwen. 

PP_Icoontjes-80

Altijd grip op je opleidingsbudget

In het Learning Management Systeem (LMS) hou je grip op je opleidingsbudget. Stel eenvoudig learning & development budgetten in. Je kunt per afdeling aangeven wat het L&D budget is, je ziet in hetzelfde overzicht welke uitgaven gaan komen en wat er al is uitgegeven. Zo behoud je optimale controle over je totale opleidingsbudget.

PP_Icoontjes-99

Heldere rapportages

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.

PP_Icoontjes-77

Processen automatiseren

Alle administratieve handelingen voor het organiseren van trainingen en opleidingen worden automatisch verwerkt in het Learning Management Systeem (LMS). Maar ook het uitsturen van herinneringen bij verlopen certificaten of het inzetten van een onboardingtraject automatiseer je met gemak in het LMS.

Schema_PP_Products-32

Makkelijk kennis delen

Compliant en competent alleen is niet genoeg, met kennis en ervaring zorg je voor een écht winnend team. ‘Best practices’ en geleerde lessen zijn het belangrijkste wat je binnen je organisatie kan delen. Laat het allemaal voor je werken met de ervarings- en kennismodules van het LMS. Voor écht goed organisatorisch leren.

Geen zorgen over je oude data

Geen zorgen over je oude data. Alle medewerkers en hun certificaten worden 1 op 1 overgenomen in het LMS.

Wat zeggen onze klanten?