Jouw LMS, jouw huisstijl

Uniek aan het Learning Management Systeem (LMS) van Visma PlusPort is de gepersonaliseerde startpagina. Gemakkelijk vorm te geven in jouw huisstijl. Door je LMS eigen te maken zorg je voor herkenbaarheid en verhoog je de binding tussen medewerkers en organisatie. 

Learning Management Systeem (LMS)

Schema_PP_Products-15

Waarom een LMS?

Met een goed ingericht Learning Management Systeem (LMS) beheer en stimuleer je met gemak het leer- en ontwikkeltraject van alle medewerkers binnen jouw organisatie.

Schema_PP_Products-21

Altijd in ontwikkeling

Wij staan niet stil en hebben een stip op de horizon: we zijn continue bezig om de software uit te breiden, slimmer en mooier te maken. Voor en mét onze klanten.

PP_Icoontjes-98

Aanpasbaar naar wens

Het LMS is schaalbaar in te zetten met de functionaliteiten die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Kies ervoor om alle functionaliteiten in één keer uit te rollen of in fases, alles is mogelijk.

Maak gebruik van heldere rapportages

De rapportages binnen het Learning Management Systeem geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers.

Voordelen voor alle rollen binnen je organisatie

Manager

HR professional

Medewerkers

Schema_PP_Products-38

Leeraanbod gemakkelijk zelf beheren

Het Learning Management Systeem wordt volledig afgestemd op de leerdoelen van medewerkers en organisatie. Je maakt met gemak trainingen beschikbaar in de leeromgeving. Kies uit ons leeraanbod, je eigen e-learning of ontsluit opleidingen van externe partijen.

PP_Icoontjes-103

Inzicht in voortgang en bekwaamheid

Hebben medewerkers binnen jouw organisatie bepaalde certificering nodig om te voldoen aan de wetgeving? In het Learning Management Systeem (LMS) zie je in één overzicht wie er bekwaam is, wie aan welke kwalificaties voldoet en wie de certificering moet vernieuwen. 

PP_Icoontjes-80

Altijd grip op je opleidingsbudget

In het Learning Management Systeem (LMS) hou je grip op je opleidingsbudget. Stel eenvoudig learning & development budgetten in. Je kunt per afdeling aangeven wat het L&D budget is, je ziet in hetzelfde overzicht welke uitgaven gaan komen en wat er al is uitgegeven. Zo behoud je optimale controle over je totale opleidingsbudget.

PP_Icoontjes-99

Heldere rapportages

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.

PP_Icoontjes-77

Processen automatiseren

Alle administratieve handelingen voor het organiseren van trainingen en opleidingen worden automatisch verwerkt in het Learning Management Systeem (LMS). Maar ook het uitsturen van herinneringen bij verlopen certificaten of het inzetten van een onboardingtraject automatiseer je met gemak in het LMS.

Schema_PP_Products-32

Makkelijk kennis delen

Compliant en competent alleen is niet genoeg, met kennis en ervaring zorg je voor een écht winnend team. ‘Best practices’ en geleerde lessen zijn het belangrijkste wat je binnen je organisatie kan delen. Laat het allemaal voor je werken met de ervarings- en kennismodules van het LMS. Voor écht goed organisatorisch leren.

Geen zorgen over je oude data

Geen zorgen over je oude data. Alle medewerkers en hun certificaten worden 1 op 1 overgenomen in het LMS.

Wat zeggen onze klanten?

Grote klanten, kleine klanten, voor iedereen een LMS

fokker
BHV
drager
aviko
boskalis
mammoet

Dit is Martin van sales, hij vertelt je graag meer

Wil je meer informatie over het LMS? Vul dan het formulier hieronder in.
Maar misschien nog wel leuker, geef onze Martin een belletje en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.