LMS Academy

Waarom het Learning Management System (LMS) van PlusPort?

Uw organisatie met de leiding over uw eigen L&D strategie: wij kunnen u helpen!

LMS Academy: ruim 1 miljoen actieve gebruikers in organisaties die wij graag verder helpen in hun leerbehoefte, het vastleggen van compliance, het uitrollen en beschikbaar stellen van allerlei content, zoals video, digitale boeken, pdf’s en e-learning en natuurlijk het ondersteunen van de organisaties in Learning & Development.

Wij hebben de Experience, Knowledge en Expertise om uw Academy tot een L&D succes te maken. Dat hebben we al met 1 miljoen actieve users bewezen. Uw LMS Academy wordt werkend en productieklaar opgeleverd door ons ervaren Academyteam. Uw organisatie kan samen onze consultants ook zelf direct aan de slag. Onze implementaties zijn lean: u bepaalt zelf met hoeveel hulp van ons hoe snel u live wilt zijn.

De PlusPort Academy software is beschikbaar in 14 talen: Nederlands, Engels, Deens, Pools, Spaans, Frans, Duits, Portugees Roemeens, Hongaars, Noors, Turks, Zweeds en Servisch. Op aanvraag zijn andere talen mogelijk.

PlusPort LMS Academy integreert naadloos met vele applicaties en externe diensten. Klik hier voor een overzicht.

LMS Learning Management System

Wat is PlusPort LMS?

We zijn meer dan een LMS en vaak de brug tussen afdelingen L&D, HSEQ of HR.

Of het nu gaat om compliancy van medewerkers en teams en het beheer daarvan of om het uitrollen van de Performancemanagement module, om de e-learning & digitaal toetsen module ook nog maar te noemen. Wij denken graag met u mee.

Altijd in ontwikkeling

Wij staan niet stil en hebben een stip op de horizon: we zijn continue bezig om de software uit te breiden, slimmer en mooier te maken. Onze klanten hebben hierbij een belangrijke stem.

Wij hebben een jaarlijks groot Pierevent, maandelijkse webinars, gedurende het jaar gesprekken en superusertrainingen om van onze klanten te horen waar zij behoefte aan hebben.

Flexibel en schaalbaar

De Academy software is schaalbaar in te zetten met die functionaliteit die voor uw organisatie belangrijk is. Natuurlijk kan dat in fases. Wat u wilt.
Wilt u klein beginnen? Dat kan ! Wilt u alle functionaliteit uitrollen? Ook dat kan! Wij helpen u graag. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze klanten hoe zij met onze LMS Academy software werken.

Wilt u onze brochure ontvangen? 

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

Het ISMS van PlusPort is ISO27001 gecertificeerd!

PlusPort hecht veel waarde aan de veiligheid van persoonsgegevens. In 2017 hebben wij daarom gekozen om ISO 27001 gecertificeerd te worden voor ons managementsysteem voor informatiebeveiliging. Wij hebben dit certificaat met vlag en wimpel voor de komende drie jaar behaald en worden hier jaarlijks op getoetst. ISO (International Organization for Standardization) 27001:2013 is de internationale veiligheidsnorm die gebruikt wordt om de bescherming van gevoelige data te toetsen.

Meer informatie of een demo?

Vul het formulier in en onze sales afdeling neemt contact met u op om een geheel vrijblijvende afspraak met u te maken voor een demonstratie van de PlusPort Academy. Wilt u liever eerst informatie per mail? Dat kan ook.

Bellen kan naar:

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.