BHV

Binnen organisaties is het verplicht dat er altijd één of meerdere bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. De bedrijfshulpverlener is in staat om eerste hulp te bieden bij calamiteiten op de werkplek. Dit kan bijvoorbeeld een ontruiming of een persoonlijk ongeval zijn.

Voor wie?

Iedere werknemer binnen een organisatie kan worden opgeleid tot bedrijfshulpverlener. De verhouding die vaak wordt aangehouden is één bedrijfshulpverlener op iedere tien medewerkers.

PlusPort biedt verschillende varianten BHV trainingenBHV cursus

Naast de basis BHV cursus en herhalingscursus biedt PlusPort een breed aanbod aan andere BHV, EHBO en AED-trainingen. Bekijk hier het complete overzicht.

BHV certificering bij PlusPort

Bij PlusPort volgt u de theorie via internet. Vrijwel direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De theorie sluit naadloos aan op de eindtoets en de praktijkdag. Met het volgen van een BHV cursus van PlusPort krijgt u de beste voorbereiding om het BHV certifi­caat snel en tegen lage kosten te bemachtigen.