Partners

ADP is de onbetwiste marktleider als het gaat om systemen en services voor salaris-, benefits en personeelsadministratie. Met 48.000 collega’s zijn we actief in 26 landen en alleen al in Nederland ontvangen meer dan 1,4 miljoen Nederlanders maandelijks hun loonstrook van ADP. PlusPort heeft voor diverse klanten een koppeling met ADP gerealiseerd zodat o.a. de personeelsgegevens worden gesynchroniseerd in de PlusPort Academy.
BHV.nl en PlusPort werken samen op het gebied van BHV en AED online trainingen met een praktijkdag. Deze trainingen zijn te boeken via de kalender op BHVdirect.nl. Op deze wijze worden cursisten via het unieke blended leerconcept snel, flexibel en tegen lage kosten geholpen om bedrijfshulpverlener te worden of het BHV certificaat te verlengen.
Onze vaste partner voor heftruckopleidingen. BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen ze al meer dan 25 jaar met een goede reden. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen.
Chubb Fire & Security werkt samen met PlusPort op het gebied van veiligheidsopleidingen en de PlusPort Academy. Wij bundelen onze krachten om onze dienstverlening op het gebied van opleiden en opleidingsplanning te blijven verbeteren.
Mammoet Training Center werkt samen met PlusPort op het gebied van veiligheidstrainingen. Samen werken we aan het kunnen blijven voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen en veiligheidsnormen van onder andere werken op hoogte of Bouwlasten Veilig Aanslaan (BLVA). MTC verzorgt voor PlusPort praktijkdagen gericht op veiligheid in de bouw (BLVA).
NCOI Techniek, voorheen Reed Business Opleidingen, is een vaste partner van PlusPort voor gezamenlijke opdrachtgevers die e-learning maatwerk of standaard veiligheids cursuspakketten.
De Nationale Onderwijsgids en PlusPort werken samen om een nieuw geluid aan te geven in het onderwijs. De Nationale Onderwijsgids is hét onderwijsplatform van Nederland. Het platform verzorgt dagelijks een overzicht van het laatste nieuws uit alle sectoren van het onderwijs. Dat overzicht wordt ook weergegeven in het dagelijkse nieuwsbulletin.
PBNA is de vaste partner van PlusPort op het gebied van examens als VCA, NEN 3140, ATEX en Werken met gevaarlijke stoffen. Als erkend VCA en SOG- exameninstituut verzorgt PBNA voor PlusPort examens. Samen werken we aan een hoge kwaliteit van onze producten.
SOMA Bedrijfsopleidingen werkt samen met PlusPort op het gebied van veiligheidstrainingen. Samen werken we aan een hoge kwaliteit van praktijkopleidingen. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt voor PlusPort praktijkdagen gericht op veiligheid in de bouw (BLVA).
Trigion Safety Opleidingen, onderdeel van de LMS Academy klant Facilicom, is een partner van PlusPort op het gebied van veiligheidsopleidingen, PlusPort Academy en Dashboard. Samen werken we aan de optimalisatie van onze dienstverlening en veiligheidsproducten.
Organisatieadviesbureau De Vaart is al jaren een gewaardeerde partner van Plusport. Daar waar PlusPort de persoonscertificering voor o.a. VCA verzorgt, begeleiden zij klanten bij VCA bedrijfscertificeringen. Naast VCA bedrijfscertificering verzorgt De Vaart ISO bedrijfscertificering. Samen leveren wij dus een compleet dienstenpakket.
V-Kam Education is een vaste partner van PlusPort voor veiligheidsopleidingen. V-KAM is eveneens al jarenlang een zeer gewaardeerde distributeur van onze veiligheids cursuspakketten.