Waarom PlusPort?

Bij Visma PlusPort zijn we een hecht team. We staan voor elkaar klaar, kunnen elkaar alles vragen en helpen klanten waar nodig. Lees hier meer over waarom je voor PlusPort zou moeten kiezen.

Schema_PP_Products-17 2

Waarom een LMS?

Met een goed ingericht Learning Management Systeem (LMS) beheer en stimuleer je met gemak het leer- en ontwikkeltraject van alle medewerkers binnen jouw organisatie.

PP_Icoontjes-doel3 1

Altijd in ontwikkeling

Wij staan niet stil en hebben een stip op de horizon: we zijn continue bezig om de software uit te breiden, slimmer en mooier te maken. Voor en mét onze klanten.

PP_Icoontjes-high_five 1

Aanpasbaar naar wens

Het LMS is schaalbaar in te zetten met de functionaliteiten die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Kies ervoor om alle functionaliteiten in één keer uit te rollen of in fases, alles is mogelijk.

Het PlusPort team

Familie

Bij Visma Plusport gaan we informeel met elkaar om. Onze wekelijkse meeting heet niet voor niets de familycall! We zijn net een grote familie. Daarom lunchen we samen aan de lange lunchtafel. Elke dag halen wij, bij de beste bakker van Zoetermeer, vers brood en is de koelkast ruim gevuld met lekkere dingen. Werk je op kantoor? Schuif dan lekker aan. Werk je liever vanuit huis? Geen probleem natuurlijk!

Open communicatie

We zorgen voor een goede sfeer en open communicatie. Beide punten zijn voor ons erg belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat we makkelijk onderling contact leggen. Daardoor kunnen we snel schakelen met elkaar en onze klanten. Daar zijn vast hele interessante termen voor maar wij noemen het gewoon slim samenwerken.

Jezelf zijn en jezelf blijven ontwikkelen

De vrijheid om jezelf te zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich bij ons op zijn gemak voelt. Op je werk moet je jezelf kunnen zijn, je spendeert er immers veel tijd, en is het fijn als je lekker in zijn vel zit. Jezelf blijven ontwikkelen is daar een belangrijk onderdeel van. Blijven leren en ontwikkelen is bij Visma PlusPort niet alleen belangrijk voor onze klanten maar ook voor onszelf. Heb je inhoudelijke kennis nodig voor je functie of wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan krijg je daar uiteraard ruimte en budget voor.

Gezelligheid

Bij ons is de sfeer relaxed en gezellig. Naast het serieuze werk en bespreken van belangrijke zaken, lachen we graag met elkaar. Ook buiten werktijd zoeken we elkaars gezelschap op. Er zijn sportieve collega’s die samen gaan fietsen of suppen. Ben je niet van het sporten dan kun je lekker mee borrelen. Wat je zeker niet wilt missen zijn onze befaamde quizavonden. Onze quizmaster Martin maakt de beste quizzen die garant staan voor een hele gezellige avond!

Onderdeel van Visma

Je ziet het in ons logo en je leest het in onze naam, wij zijn onderdeel van Visma. Dit geeft ons de unieke kans om samen te werken met andere mooie bedrijven die ook onderdeel uitmaken van Visma.

Visma is een toonaangevend Europees cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.