LMS voor de industrie

De industriesector staat voor diverse uitdagingen als gevolg van veranderende technologische innovaties. De complexiteit van groei, en de noodzaak voor voortdurende ontwikkeling van industrieprofessionals wordt steeds groter.

industrie

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

fokker
Danone
boskalis
mammoet
Schema_PP_Products-15

Efficiëntie en gebruiksgemak

PP_Icoontjes-77

Gepersonaliseerde leerervaringen

PP_Icoontjes-pijlen

Meetbare resultaten
en inzichten

Waarborgen van de naleving

Als HR-manager in de industriesector ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen in alle bedrijfsprocessen. Deze sector kent aanzienlijke uitdagingen vanwege de hoge risico’s op het gebied van veiligheid en de constante noodzaak om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Het is van cruciaal belang dat jouw team goed getraind en up-to-date is om deze uitdagingen effectief aan te pakken.

Learning Management System kopen?

“Luchtvaart de wereld van het moet allemaal vastliggen. Transparant en inzichtelijk en onderbouwd met bewijsstukken. Heerlijk om dat samen met de mensen van Plusport voor elkaar te krijgen. Een perfecte samenwerking waarin je als bedrijf/klant het optimale uit jouw LMS kan halen. Met trots durf ik “mijn” LMS aan iedere auditeur te laten zien.”

Peter | Fokker Techniek

Bied flexibele trainingsprogramma’s aan

Het LMS van PlusPort is ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn, overal, altijd en op elk apparaat, zodat jouw team het leren en trainen kan voltooien wanneer het hen het beste uitkomt. Train je team eenvoudig op ISO-normen voor efficiëntie, kwaliteit en veiligheid. Bied flexibele trainingsprogramma’s aan nieuwe medewerkers, werknemers en aannemers om te voldoen aan de L&D-doelen van jouw bedrijf en team.

Onze klanten aan het woord

Peter Hendrickx, Quality Engineer bij Fokker Techniek, neemt ons mee in de dynamische wereld van luchtvaartonderhoud. Bij Fokker Techniek in Hoogerheide is educatie en certificering van vitaal belang. In 2014 heeft Fokker Techniek een digitale transformatie ondergaan door hun volledige papieren archief van certificaten en diploma’s te digitaliseren in ons LMS. Dit systeem biedt iedere medewerker een persoonlijk dossier en bewaakt het verloop van diploma’s, waardoor het beheer van training en compliance efficiënter en transparanter is geworden. Benieuwd hoe ons LMS een integraal onderdeel is geworden van hun operationele efficiëntie?

Video afspelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een LMS is een digitale leeroplossing die organisaties ondersteunt bij het organiseren van alle leeractiviteiten en trainingen. Het is een centrale plek waar medewerkers toegang hebben tot uitgebreide trainingsmogelijkheden zoals e-learning, klassikaal of online sessie, blended en micro-learnings.

Een learning management system (LMS) is bedoeld voor elke organisatie - ongeacht grootte, branche of het opleidingsniveau van medewerkers - die training en ontwikkeling voor medewerkers beschikbaar wil maken en daarbij grip wil hebben op de opleidingskosten, het opleidingsbudget en het trainingsaanbod.

Grofweg is een Learning Management Systeem (LMS) inzetbaar voor het beheren van medewerkersinformatie, het leeraanbod en de opleidingsbudgetten. Daarnaast biedt een LMS ondersteuning bij het sturen van medewerkers in hun leeractiviteiten.

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.
Uniek aan het Learning Management Systeem (LMS) van Visma PlusPort is de gepersonaliseerde startpagina. Gemakkelijk vorm te geven in jouw huisstijl. Door je LMS eigen te maken zorg je voor herkenbaarheid en verhoog je de binding tussen medewerkers en organisatie.

Om leerdrempels te verlagen en gelet op de veranderende verwachtingen van (de nieuwe generatie) medewerkers is gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk voor een LMS. Wees daarom voorzichtig met ingewikkelde (procesgedreven) systemen en kies voor een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken systeem.

Jazeker, LTI maakt het niet alleen mogelijk om verschillende leertools binnen je eigen organisatie met elkaar te verbinden, maar ook om eenvoudig verbinding te maken met externe leerplatforms en contentbibliotheken

Benieuwd hoe het PlusPort LMS jou kan helpen?

Plan hieronder een vrijblijvende afspraak met Martin. Maar misschien nog wel leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.