LMS voor bouw & infra

De Bouw- & Infrasector staat voor diverse uitdagingen. Van een verhoogd risico op lichamelijk letsel en gezondheidsproblemen, tot milieugerelateerde kwesties. Het LMS is een praktisch hulpmiddel om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Verzamel training op één plek en zie ook in één oogopslag welke medewerkers aan welke kwalificaties voldoen.

bouw-en-infra

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

tbi
Spie
Dura
Heijmans
Schema_PP_Products-15

Efficiëntie en gebruiksgemak

PP_Icoontjes-77

Gepersonaliseerde leerervaringen

PP_Icoontjes-pijlen

Meetbare resultaten
en inzichten

Leertijd efficiënt besteden

Bouwbedrijven ervaren topdrukte. Leren wordt vaak als een extra taak gezien die boven op de ‘echte’ werkzaamheden komt, terwijl ontwikkeling essentieel is om het vak goed uit te kunnen oefenen. Bovendien willen veel werknemers bijblijven uit liefde voor het vak. Toch is het een uitdaging om tijd te vinden om hiermee aan de slag te gaan. Werkgevers kunnen geen extra tijd tevoorschijn toveren, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat hun werknemers hun ‘leertijd’ efficiënt besteden.

Leren met een LMS

Nu en in de toekomst succesvol zijn, dan moet competentiegericht management bij iedereen voorop staan; zowel tijdens de rekrutering als tijdens de carrière van de werknemers. 

Sjoerd | TBI Holdings b.v.

Learning Management System kopen?

Risico’s tot een minimum verminderen

Het PlusPort LMS biedt de oplossing die het leerproces vereenvoudigt en ervoor zorgt dat werknemers hun tijd optimaal benutten, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de gezondheids- en veiligheidsnormen. Met het LMS kunnen veiligheidsrisico’s op de werkvloer tot een minimum worden verminderd. Daarnaast is het eenvoudig om alle trainingen te volgen en herinneringen te automatiseren, zowel online als in persoon.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een LMS is een digitale leeroplossing die organisaties ondersteunt bij het organiseren van alle leeractiviteiten en trainingen. Het is een centrale plek waar medewerkers toegang hebben tot uitgebreide trainingsmogelijkheden zoals e-learning, klassikaal of online sessie, blended en micro-learnings.

Een learning management system (LMS) is bedoeld voor elke organisatie - ongeacht grootte, branche of het opleidingsniveau van medewerkers - die training en ontwikkeling voor medewerkers beschikbaar wil maken en daarbij grip wil hebben op de opleidingskosten, het opleidingsbudget en het trainingsaanbod.

Grofweg is een Learning Management Systeem (LMS) inzetbaar voor het beheren van medewerkersinformatie, het leeraanbod en de opleidingsbudgetten. Daarnaast biedt een LMS ondersteuning bij het sturen van medewerkers in hun leeractiviteiten.

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.
Uniek aan het Learning Management Systeem (LMS) van Visma PlusPort is de gepersonaliseerde startpagina. Gemakkelijk vorm te geven in jouw huisstijl. Door je LMS eigen te maken zorg je voor herkenbaarheid en verhoog je de binding tussen medewerkers en organisatie.

Om leerdrempels te verlagen en gelet op de veranderende verwachtingen van (de nieuwe generatie) medewerkers is gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk voor een LMS. Wees daarom voorzichtig met ingewikkelde (procesgedreven) systemen en kies voor een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken systeem.

Jazeker, LTI maakt het niet alleen mogelijk om verschillende leertools binnen je eigen organisatie met elkaar te verbinden, maar ook om eenvoudig verbinding te maken met externe leerplatforms en contentbibliotheken

Benieuwd hoe PlusPort jouw organistie kan helpen?

Plan hieronder een vrijblijvende afspraak met Martin. Maar misschien nog wel leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.