Informatie

asbest herkennen
  • Boeken en direct starten
  • Eenvoudig thuis leren
  • Inclusief online examen
  • Inclusief certificaat

Het gebruik van asbest is sinds 1994 verboden. Toch bevatten veel oudere gebouwen en installaties nog asbesthoudende materialen. In veel gevallen zit dit goed weggestopt en levert het geen risico’s op. Maar bij renovatiewerkzaamheden of sloop kunnen er asbestvezels vrijkomen, die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Om deze risico’s te beperken, is het belangrijk dat personen die met asbest in aanraking kunnen komen, weten hoe ze dit materiaal kunnen herkennen en hoe ze hier op de juiste manier mee om kunnen gaan.

Voor wie is de Asbest herkennen cursus bedoeld?

Personen die beroepsmatig werken bij of in gebouwen van voor 1994, zoals opzichters, woonconsulenten, onderhoudsmedewerkers.

Wellicht ook interessant:

Certificering bij PlusPort

Bij PlusPort heeft u bij bijna ieder cursuspakket ter voorbereiding e-learning modules die online gevolgd kunnen worden. Bij inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes en krijgt deze toegang tot het gewenste cursuspakket. De theorie sluit naadloos aan op de eindtoets. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.