Informatie

verpleegtechnische handelingen
  • Direct starten
  • Thuis leren
  • Compleet pakket...
  • ....of losse modules

Een cursus Verpleegtechnische handelingen volgt u als u werkzaam als zorgverlener bent. Deze digitale training dient als opfris of herhaling van uw eerder genoten opleiding tot verzorgende of verpleegkundige. De training behandelt de 14 meest voorkomende handelingen in de Ouderenzorg.

Voor wie is de Verpleegtechnische handelingen cursus bedoeld?

Voor verzorgenden en voor verpleegkundige MBO en HBO die werken in een zorginstelling voor gehandicapten of ouderen of in de thuiszorg.

Cursus Verpleegtechnische handelingen via PlusPort

De cursus Verpleegtechnische handelingen volgt u via PlusPort digitaal waar en wanneer u wilt. Zodra u zich heeft ingeschreven, ontvangt u vrijwel direct de inloggegevens waarmee u op de online leeromgeving terecht kunt.

Certificering bij PlusPort

Bij PlusPort heeft u bij bijna ieder cursuspakket ter voorbereiding e-learning modules die online gevolgd kunnen worden. Bij inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes en krijgt deze toegang tot het gewenste cursuspakket. De theorie sluit naadloos aan op de eindtoets. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.