Examenkalender & Locaties

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Wilt u weten waar onze VCA examens de komende maanden zijn? Selecteer hieronder eerst de categorie en daarna het VCA examen van uw keuze. U kunt ook uw postcode invoeren om te kijken of er in de buurt een VCA examenlocatie aanwezig is. Met meer meer dan 50 examenlocaties door heel Nederland is er altijd een locatie bij u in de buurt.

In het inschrijfformulier is het mogelijk meerdere cursisten in te schrijven, bij meer dan 5 kandidaten profiteert u van nog scherpere prijzen.

Examenkalender VCA-B, VOL-VCA en VIL-VCU