Bevrijden uit liften

Als een lift dienst weigert dan is het belangrijk om zo veel mogelijk irritaties en paniekachtige reacties bij de betrokkenen in de lift te voorkomen. Belangrijke basiskennis en serieuze praktijkoefeningen zijn dan ook noodzakelijk om passagiers snel en veilig uit de niet meer functionerende lift te bevrijden.

De cursus Bevrijden uit liften is in nauwe samenwerking met ervaringsdeskundige TÜV tot stand gekomen. Op dit moment zijn er in Nederland in totaal ongeveer 90.000 liften geïnstalleerd. Per jaar raken in Nederland ca. 180.000 personen door diverse redenen opgesloten in een liftcabine. Het is belangrijk voor de opgesloten liftpassagiers dat zij deskundig, veilig en snel worden bevrijd.

Met de cursus Bevrijden uit liften leert u hoe u op verantwoorde wijze in een lift opgesloten passagiers veilig kunt bevrijden.

Geschikt voor alle merken liften!
Doordat veel aandacht besteed wordt aan de functionele werking van de diverse hoofdcomponenten van een lift, kunt u de opgedane kennis toepassen op ieder merk lift.

Eenvoudig uw certificering behalen

Via internet doorloopt u, thuis of op uw werkplek, de theorie. Nadat u de theorie heeft afgerond, gaat u goed voorbereid naar de praktijksessie.

Na het afronden van de cursus ontvangt iedere geslaagde cursist het certificaat Bevrijden uit liften. Het bewijs dat u over voldoende kennis beschikt om in de lift opgesloten passagiers veilig te bevrijden.