Veilig werken langs de weg

Werkt u aan of in de buurt van de openbare weg dan brengt dat een aantal risico’s met zich mee. Door het nemen van verkeerde beslissingen, niet opletten of het onvoldoende volgen van procedures door u of andere weggebruikers kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Om de risico’s zoveel mogelijk te verkleinen is het belangrijk dat u exact weet welke procedures u moet volgen. Deze procedures en handelingen zijn vastgelegd door het instituut CROW dat zich hard maakt voor de veiligheid van mensen die werken langs de weg.

Op basis van de door de CROW gehanteerde procedures heeft PlusPort een cursus ontwikkeld waarbij u gemakkelijk alles doorloopt en uiteindelijk het certificaat behaald. Met het certificaat toont u aan dat u veilig kunt werken langs de weg.

Voor wie is de cursus veilig werken langs de weg?

Voert u werkzaamheden uit aan of in de buurt van de openbare weg? Dan is Veilig werken langs de weg certificering voor u vereist.

Veilig werken langs de weg certificering met PlusPort

Bij Wegendirect volgt u de Veilig werken langs de weg cursus via internet. Vrijwel direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inlogcodes en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De theorie sluit naadloos aan op het examen dat inbegrepen is in het cursuspakket. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het Veilig werken langs de weg certificaat.