Informatie

omgaan met agressie en emotie
  • Boeken en direct starten
  • Eenvoudig thuis leren
  • Inclusief online examen
  • Inclusief certificaat

In de online training Omgaan met emotie en agressie (OMEA) leert u omgaan met situaties waar emoties hoog oplopen. U leert de verschillende soorten agressie te herkennen en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Op een interactieve manier verkrijgt u gesprekstechnieken, vaardigheden, leert u het verschil tussen assertiviteit en agressiviteit en om te gaan met emotie en agressie. Het ABCD-model wordt behandeld.

Voor wie is de cursus Omgaan met emotie en agressie bedoeld?

De OMEA e-learning module is geschikt voor iedereen die te maken kan krijgen met emotie of agressie. Denk bijvoorbeeld aan het openbaar vervoer, overheidsmedewerkers, woningcorporatiemedewerkers, zorg-medewerkers, winkelpersoneel en nog vele anderen. Voorbeelden in de modules zijn met video herkenbaar voor alle doelgroepen.

Certificering bij PlusPort

Bij PlusPort heeft u bij bijna ieder cursuspakket ter voorbereiding e-learning modules die online gevolgd kunnen worden. Bij inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes en krijgt deze toegang tot het gewenste cursuspakket. De theorie sluit naadloos aan op de eindtoets. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.