Het nieuwe rijden

Het Nieuwe rijden is een hot topic in organisaties die veel bedrijfsauto’s en lease-auto’s hebben. Leasemaatschappijen vinden het belangrijk dat hun lease-auto’s netjes worden behandeld. PlusPort heeft daarom een e-learning training ontwikkeld voor organisaties die dit willen inzetten met als doel beter, efficiënter, goedkoper en veiliger te rijden.

Het nieuwe rijden wordt de cursist meegenomen in de DO’s en DONT’s van het autorijden. Zeker waar organisaties veel bedrijfsauto’s of lease auto’s hebben is het interessant om gebruikers van dit wagenpark op te leiden.

Inhoud van de cursus Het Nieuwe Rijden

 
Het Nieuwe Rijden
Doelstelling Na de digitale cursus weet u hoe u ontspannen en veilig aan het verkeer deelneemt, hoe u slijtage aan de auto vermindert, hoe u brandstofkosten bespaart en hoe u uitstoot van schadelijke uitlaatgassen vermindert.
Doelgroep Voor medewerkers die een bedrijfsauto of lease auto hebben.
Cursusniveau MBO
Cursusduur Ca. 45 minuten
Online theorie Deze training bestaat uit:

  • 3 online modules
  • Eindtoets
  • Naslagwerk
Modules
  • Introductie
  • Voordat je gaat rijden
  • Algemene rijvaardigheden
Eindtoets De cursus wordt afgesloten met een online eindtoets.
Naslagwerk Na het afronden van de modules en de eindtoets heeft de cursist de beschikking over het digitale naslagwerk met een samenvatting van de inhoud.
Certificaat Iedere cursist die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt een persoonlijk certificaat in het profiel en een pas per post. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.
Prijs  €69,- exclusief BTW