Inhoud

Het cursuspakket bestaat uit een digitale HACCP cursus en een digitaal HACCP examen. De online cursus is de ideale voorbereiding op het HACCP examen. Na de cursus volgt aansluitend dit online HACCP examen. Kies met de online HACCP cursus voor comfort en snelheid. HACCPdirect regelt alles voor u vanaf uw inschrijving tot aan het behalen van uw certificaat. De cursus is ook in het Engels beschibaar

Inhoud van de HACCP Hygiënecode cursus

 
HACCP Hygiënecode NL | ACTIE: nu € 59.- exclusief btw
Direct inschrijven
Doelstelling Na de digitale cursus weet u hoe de methode HACCP werkt, hoe het moet worden toegepast in de praktijk en wat u moet doen als u met levensmiddelen werkt. In deze training wordt ook aandacht besteed aan het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen.
Doelgroep Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP hygiënecode certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken of serveren in de horeca.
Cursuspakket Online training welke wordt afgesloten met een eindtoets
Talen Nederlands e Engels
Cursusduur Ca. 4 uur
Cursuspakket
  • 7 e-learning modules inclusief een oefentoets per module
  • Online naslagwerk met alle richtlijnen en examenstof
  • Online eindtoets
Cursusinhoud
  • Het belang van hygiëne en de methode HACCP
  • Persoonlijke hygiëne
  • Schoonmaken, afval en ongedierte
  • Temperatuurbeheersing
  • Inrichten van bedrijfsruimten
  • Inkoop, Opslag en houdbaarheid
  • (Voor)bereiden, presenteren en serveren
Online eindtoets Na de trainingsmodules wordt de HACCP hygiënecode cursus afgesloten met een eindtoets.
Certificaat Iedere cursist die is geslaagd voor de eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel en een pas per post. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.
Prijs  ACTIE: € 59,- exclusief BTW

 

 

HACCP oefentoetsen

Onbeperkt oefenen met oefentoetsen als ideale voorbereiding op het online examen.
Leer van de fouten die u heeft gemaakt door terug te kijken met feedback.

Online HACCP examen

Tijdens het HACCP examen wordt u getoetst op uw kennis over voedselveiligheid. Dit examen volgt u aansluitend op uw HACCP cursus via internet.

HACCP certificaat

Bij PlusPort ontvangt u een officieel HACCP certificaat. Het certificaat is geldig voor onbepaalde tijd. Met het HACCP certificaat kunt u aantonen dat u uw werkzaamheden uitvoert volgens de richtlijnen van de hygiënecode die gelden volgens de Voedsel en Waren Authoriteit. De overheid controleert intensief of u in het bezit bent van het HACCP certificaat. PlusPort heeft een online cursuspakket beschikbaar gesteld, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden. De cursus wordt afgesloten met een online examen, waarna u het officiële HACCP certificaat ontvangt.