Welkom by de systeemcheck

Via deze pagina kunt u uw computer controleren op de eisen die worden gesteld aan onze producten. Ook is het mogelijk om onze Customer Support toegang te geven tot uw pc. Op deze manier is het mogelijk om mee te kijken op uw scherm of tijdelijk de controle over te nemen, hiervoor moet u eerst contact op nemen via 070-3229090.

Systeemcontrole

Met de PlusPort systeemcontrole tool kunt u eenvoudig controleren of uw computer over de minimale systeemeisen beschikt om PlusPort trainingen te volgen.

Als uw computer niet voldoet dan wordt weergegeven waar dit aan ligt en op welke manier u dit gemakkelijk kunt oplossen. Lukt het u niet om dit zelfstandig op te lossen? Neem dan contact op met uw systeembeheerder of met onze vriendelijke Customer Support via 070 322 9090 of customersupport@plusport.com.

Browser

Besturingssysteem

Schermresolutie

x
Draai je tablet

Cookies toegestaan?

Flash geïnstalleerd?

Gemiddelde downloadsnelheid:

-- MBps

Gemiddelde uploadsnelheid:

-- MBps

test
© Copyright 2021 - PlusPort B.V