Samen bereik je meer

Op 3 september 2019 hebben PlusPort en Visma de handen ineengeslagen om onze leeroplossingen naar een nog hoger niveau te tillen.

“We kijken uit naar het ontwikkelen van onze propositie als onderdeel van een sterke organisatie als Visma. Dit is een logische en belangrijke stap voor de toekomstige ontwikkeling van PlusPort. We kunnen nu onze ambitie realiseren om de beste producten en diensten op een snellere en stabielere manier te leveren. Door ons team te verrijken met de ervaring en kennis van de Visma-groep, kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten ”, zegt Ron Bruijn, directeur van PlusPort.

LMS Learning Management System

PlusPort Visma LMS

Uw organisatie met de leiding over uw eigen L&D strategie, compliancy, ervaringen, e-learning performance en formulieren: wij kunnen u helpen!

LMS Academy: ruim 750.000 actieve gebruikers in organisaties die wij graag verder helpen in hun leerbehoefte, het vastleggen van compliance, het uitrollen en beschikbaar stellen van e-learning en natuurlijk het ondersteunen van de organisaties in Learning & Development.

Wij hebben de Experience, Knowledge en Expertise om uw Academy tot een L&D succes te maken. Uw LMS Academy wordt werkend en productieklaar opgeleverd door ons ervaren Academyteam. Uw organisatie kan direct aan de slag.

E-learning

PlusPort ontwikkelt verschillende soorten e-learning trainingen voor ieder gewenst thema, van introductie- of onboarding programma tot applicatietraining, van veiligheidstraining tot producttraining, ongeacht de vorm of concept. Denk hierbij aan eenvoudige snelle korte modules met een toets tot een game. Klanten kiezen voor PlusPort omdat wij graag flexibel, snel en tegen relatief lage kosten uw trainingsvraag willen en kunnen invullen. 

PlusPort heeft een enorme bibliotheek aan afbeeldingen, ontwikkelde standaard oefeningen, navigatie knoppen, menu’s en illustraties die voor de veiligheidstrainingen van PlusPort zelf zijn of worden gebruikt. Deze kunnen aangepast worden en ingezet worden bij e-learning maatwerk modules van opdrachtgevers.