Supportmedewerker Academy & RMS software

Wij zoeken een Supportmedewerker Academy & RMS software.

Over jouw functie

Wil jij meewerken aan de succesvolle software producten van PlusPort? Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid jouw eigenschappen? Kun jij ‘multitasken’ en heb je affiniteit met HR of LMS software systemen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als support medewerker voor onze Academy & RMS software ben je de hele dag bezig met de software en onze klanten en leveranciers uit binnen- en buitenland. Je vervult een hele belangrijke rol om gebruikers van onze software applicaties te woord te staan en support te leveren. Je test iedere twee maanden, naast het geven van support, de nieuwe functionaliteit van beide softwareapplicaties. Daarnaast onderhoudt je de salesportal met inrichting en zorg je voor nieuwsbrieven.  Je bent een echte regelaar, toont initiatief, denkt door en denkt mee met de klant en met PlusPort. De functie is veelzijdig en verantwoordelijk. Als support medewerker voor onze Academy & RMS software ben je onderdeel van het team om implementaties tot een succes te maken. Je volgt werkprocessen, maar kunt ook zelfstandig taken uitvoeren en overleggen met de klant. Daar waar van toepassing  maak je zelf afspraken.

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Algemeen inzicht in automatisering
  • Je werkt nauwkeurig
  • Inzicht in internet en toepassingen van het internet
  • Vaardig in zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
  • Sociaal vaardig, ondernemend en representatief voor de organisatie
  • Hulpvaardig intern en extern
  • Meedenken binnen het team
  • Sociaal vaardig en ondernemend: je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn dus bij je taken inbegrepen. Jij bepaalt zelf je eigen groei!
Wij zorgen voor een passend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen bij een gezond en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen bij je takenpakket!

Over Visma PlusPort

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Heb je zin om bij ons te werken?

Voel jij er wat voor PlusPort? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar martijn.verhulst@plusport.com

Andere vacatures

Consultant LMS software

Projectleider LMS & RMS software

Applicatie beheerder Academy & RMS software

Accountmanager