Support Consultant

Over jouw functie

Als Support Consultant help je klanten om alles uit onze innovatieve oplossingen te halen wat erin zit. Jij bent het kloppend hart en eerste aanspreekpunt voor onze (vele!) klanten. Jouw werkgebied en de vragen die je krijgt zijn enorm divers. Tweede lijn support is onderdeel van de rol, dus of je nu met een HR manager of functioneel beheerder communiceert: je overlegt met mensen die specialisten in hun vakgebied zijn. Maar ook als het om meer inhoudelijke thema’s binnen het HR- en Leermanagementsysteem (LMS) domein gaat, jij bent een betrouwbare en geloofwaardige adviseur.

Support Consultant word je natuurlijk niet zomaar. Van PlusPort kun je daarom een mix van vak-trainingen vanuit onze academy en uitstekende learning en coaching on the job verwachten. Hierbij wordt jij de specialist van een specifiek vakgebied.

Soms komt dat neer op het, samen met developers, troubleshooten van issues die opdrachtgevers ervaren. Maar veel vaker denk je op hoog niveau met klanten mee, bijvoorbeeld het doorvertalen van de wensen naar slimme inrichting of het correct toepassen van nieuwe features. Met een hotline naar onze developers zorg jij ervoor dat issues bij onze klanten worden opgelost. Zodat wij onze dienstverlening steeds verder kunnen verbeteren.

Ten slotte: je draagt als Support Consultant bij aan onze kennisdatabase, waarin honderden kennisartikelen staan zodat je collega’s, de bredere VISMA organisatie en uiteindelijk al onze klanten van waardevolle informatie en inzichten voorziet!

Dit heb je ervoor nodig

Een stevige klantfocus; je bent tevreden als klanten tevreden zijn. Essentieel is interesse in het HR & LMS vakgebied en handigheid met IT systemen. Breng je al kennis van HR- en / of LMS-processen met je mee, dan is dat mooi meegenomen. Dat je de communicatief vaardig bent, hoeven wij jou niet verder uit te leggen. Jij bent een gedreven luisteraar, stelt de juiste vragen en denkt mee over oplossingsrichtingen. Dat doe je niet alleen als het relatief rustig is, maar ook als de werkdruk plotseling piekt. Jij houdt je hoofd koel, ook als in het werk flink stormt. Verder ben je een teamspeler, je kunt solo de finish bereiken, maar doet dat liever samen met je team.

​Hoewel we hopen dat je het team lang gezelschap houdt, kunnen we niet ontkennen dat deze rol een goed geveerde springplank is naar andere functies binnen PlusPort. En met deze kennis op zak kun jij jezelf op langere termijn ontwikkelen richting een functie als Implementatie Consultant, Business Consultant of bijvoorbeeld Product Owner.

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Algemeen inzicht in automatisering
  • Je werkt nauwkeurig
  • Affiniteit met IT en de drive om je daarin te verdiepen
  • Vaardig in zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
  • Representatief voor de organisatie
  • Hulpvaardig intern en extern
  • Sociaal vaardig en ondernemend: je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime (32-40 uur) dienstverband in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn dus bij je taken inbegrepen. Jij bepaalt zelf je eigen groei!
Wij zorgen voor een passend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen bij een gezond en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen bij je takenpakket!

Over Visma PlusPort

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Hoe gaat het sollicitatieproces in z’n werk?

Enthousiast geworden? Stuur dan een mail met daarin je CV, motivatie en salarisindicatie naar martijn.verhulst@plusport.com. Als wij je complete sollicitatie binnen hebben bekijken we deze nauwkeurig. Daarna komen we zo snel mogelijk bij je terug, binnen 5 werkdagen. Maak jij een goede eerste indruk? Dan plannen we een gesprek met je in. Daarna komt er eventueel een vervolggesprek en een ontmoeting met het team. Iedereen blij? Welkom, dan ben je bij ons in dienst! 

Andere vacatures

Consultant LMS software

Projectleider LMS & RMS software

Accountmanager

Supportmedewerker Academy & RMS software

Backend Developer (C#)