Projectleider LMS & RMS software

Wij zoeken een Projectleider voor onze Academy & RMS software. PlusPort groeit hard en wij zoeken versterking!

Over jouw functie

Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid jouw eigenschappen? Kun jij ‘multitasken’ en heb jij affiniteit met het werken en implementeren van software systemen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als Projectleider voor ons development team ben je de hele dag samen met de developers en consultants bezig om onze applicaties te verbeteren en uit te breiden. Je vervult een hele belangrijke rol om onze software ambities die bestaan uit heel veel nieuwe functionaliteit voor dit jaar en de komende jaren te realiseren. Door jouw besluitvaardigheid zullen processen duidelijker en efficiënter worden, door jouw overzicht kunnen de doelen op tijd worden gerealiseerd en door jouw sociale vaardigheden weet iedereen waar hij aan toe is. Als projectleider ben je samen met het team bezig om zoveel mogelijk van onze ambities waar te maken.

Je hebt ruime affiniteit met ICT, hebt een software ontwikkelachtergrond en bent in staat softwareprojecten te begeleiden. Je bent een echte regelaar, toont initiatief, denkt door en denkt mee met de klant en met PlusPort.  De functie is veelzijdig en verantwoordelijk.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO denk- en werkniveau
 • Inzicht en overzicht in prio’s en details
 • Besluitvaardigheid
 • Inzicht in automatiseringsprocessen
 • Je werkt nauwkeurig
 • Inzicht in de online wereld en nieuwe ontwikkelingen hiervan
 • Vaardig in zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
 • Sociaal vaardig, ondernemend en representatief voor de organisatie
 • Hulpvaardig intern en extern
 • Meedenken binnen het team
 • Je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!
 • Ervaring met HR of LMS systemen is een pré

 

Over PlusPort

Met meer dan 15 jaar ervaring levert PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. Sublabel SafetyPort levert software en services voor risicobeperking. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 19 talen. Met 38 medewerkers, ruim 975.000 gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het PlusPort-platform biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn dus bij je taken inbegrepen. Jij bepaalt zelf je eigen groei! Wij zorgen voor een passend salaris, mobiele telefoon en Surface laptop en pensioen bij een gezond en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen bij je takenpakket! 

Heb je zin om bij ons te werken?

Voel jij er wat voor PlusPort? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar martijn.verhulst@plusport.com

Andere vacatures

Consultant LMS software

Supportmedewerker Academy & RMS software

Applicatie beheerder Academy & RMS software

Accountmanager