Junior Accountmanager

Over jouw functie als Junior  Accountmanager

Je bent energiek, ambitieus en houdt van korte lijntjes. De telefoon oppakken vind je leuk en je kunt goed levelen met verschillende niveaus. Op salesgebied wil je graag leren en groei doormaken. De verkoop van HR gerelateerde cloud software lijkt je erg interessant. Ben je ondernemend, een teamspeler en klantgericht ingesteld en wil je veel leren op het gebied van commercie? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Junior Accountmanager gaan we je alles leren over onze oplossingen en begeleiden in de rol als junior accountmanager. Door jouw leergierigheid ben je snel in staat om nieuwe & bestaande klanten te adviseren over onze online Learning & Development oplossingen. Je identificeert kansen in de markt en werkt nauw samen met het je collega’s van sales, marketing & consultancy om de gezamenlijke commerciële ambities waar te gaan maken. Wij bieden een uitdagende functie, waarin jij je talenten kwijt kunt en waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

  • Je beschikt over minimaal HBO werk-en denk niveau.
  • Je hebt een proactieve houding en een scherp analytisch vermogen.
  • Je bent sociaal vaardig, ondernemend, klantgericht en je hebt drive om je commerciële ambities waar te maken.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit krijg je er voor terug

  • Een uitdagende fulltime functie (32-40 uur) met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 
  • Binnen PlusPort werk je in een gezellig & hecht team met korte lijnen en weinig hiërarchie.
  • Je maakt onderdeel van het sales & marketing team waarin je collega’s klaar staan om je te helpen in het bereiken van jouw doelen.
  • Uiteraard kun je hybride werken; thuis, op kantoor of onderweg naar je klant.
  • Aanvullend bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, een auto, mobiel, laptop en een goed salaris.

Visma PlusPort als werkgever?

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Wij helpen organisaties met gebruiksvriendelijke online oplossingen om leren en ontwikkelen voor professionals beter toegankelijk te maken. Met ons Learning Management Oplossing (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Visma PlusPort heeft in korte tijd een toonaangevende positie bereikt met onze LMS oplossing. Inmiddels maken vele klanten uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze online oplossingen. Visma PlusPort is gevestigd in de regio van Den Haag en met ons enthousiaste team van 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep.

Visma? Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven. 

Heb je interesse?

We ontvangen dan graag je CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Jamie Hermans op customersupport@plusport.com 

* We zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Andere vacatures

Backend Developer (C#)

Support Consultant

Medewerker Customer Support

Accountmanager

E-learning content developer & trainer

E-learning content developer & animator