Ook werken bij Visma Plusport?
Bekijk hier onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Visma PlusPort zoekt een Implementatie Consultant

Ben je klantgericht, nauwkeurig en stressbestendig? Heb je affiniteit met het implementeren van (HR) software oplossingen en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als implementatie consultant voor onze Learning Management Software (LMS) ben je verantwoordelijk voor het geven van Workshops van de afgenomen producten en de implementatie van onze oplossingen bij de mooiste klanten in binnen- en buitenland. Je begeleidt het hele proces van de start van de implementatie tot aan een succesvolle livegang. In dat proces analyseer je bestaande opleidingsprocessen en je maakt samen met de klant de vertaling naar een optimale inrichting binnen het PlusPort LMS. Binnen het project ben je het centrale aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en geef je workshops en trainingen. Na een succesvolle implementatie draag je de klant over aan ons support team en blijf je nog steeds vanaf de zijlijn actief betrokken om de klant bij te staan voor advies over het gebruik van onze software.

 • Je beschikt over minimaal HBO werk-en denk niveau.
 • Je hebt een proactieve houding en een scherp analytisch vermogen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring in de IT sector en/of opleidingssector is een pré.
 • Je bent sociaal vaardig, ondernemend en klantgericht.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een klantgerichte functie.

Dit krijg je er voor terug:

 • Een uitdagende fulltime functie (32-40 uur) met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Binnen PlusPort werk je in een gezellig en hecht team met korte lijnen en weinig hiërarchie.
 • Je maakt onderdeel uit van het LMS Services team waarin je collega’s klaar staan om je te helpen in het bereiken van jouw doelen.
 • Uiteraard kun je hybride werken; thuis, op kantoor of onderweg naar je klant.
 • Aanvullend bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden: mobiel, laptop en een goed salaris.

Visma PlusPort als werkgever?

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Wij helpen organisaties met gebruiksvriendelijke online oplossingen om leren en ontwikkelen voor professionals beter toegankelijk te maken. Met ons Learning Management Oplossing (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Visma PlusPort heeft in korte tijd een toonaangevende positie bereikt met onze LMS oplossing. Inmiddels maken vele klanten uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze online oplossingen. Visma PlusPort is gevestigd in de regio van Den Haag en met ons enthousiaste team van 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep.

Visma? Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven.

Heb je interesse?

We ontvangen dan graag je CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Martijn Verhulst (martijn.verhulst@plusport.com)

* We zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Andere vacatures

Backend Developer (C#)

Support Consultant