Ook werken bij Visma Plusport?
Bekijk hier onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gedreven (junior) Scrum Master gezocht

Is coachen en organiseren jouw passie? Vind je het leuk om dagelijks teamsessies te begeleiden en om het team écht verder te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over jouw functie als Scrum Master

Als Scrummaster heb je binnen Visma PlusPort dagelijks een belangrijke rol in de doorontwikkeling van ons product en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het scrumteam. Je belangrijkste taak is om te zorgen voor structuur en overzicht binnen het team, daarnaast faciliteer je alle sessies en ondersteun je de product owner met het managen van de backlog- en stakeholder management werkzaamheden. Voor het team ben jij het aanspreekpunt/schakel richting de stakeholders zoals het management. Je begeleidt belangrijke veranderingen waarin jouw coachende vaardigheden een belangrijke rol spelen.

De basis voor scrum staat op dit moment, we zijn op zoek naar een scrummaster die het leuk vindt om deze basis verder uit te bouwen.

Naast je taken als scrummaster speel je ook een belangrijke rol in het delivery proces. Als er een nieuwe opdracht binnenkomt is het aan jou om ervoor te zorgen dat je collega’s de juiste informatie krijgen om te starten met het project. Je zet alles voor hen in de startblokken en als het is afgerond zorg jij er netjes voor dat het project ook wordt afgesloten.

Hoe ziet een werkdag als Scrum Master er bij Visma PlusPort uit? Na een goede kop koffie thuis of op kantoor start je de dag met de Daily stand-ups van jouw teams. Het is vandaag de tweewekelijkse “sprint-wissel-dag”, dus is het tijd voor de Sprint Review.  Daarna faciliteer je de Retrospective sessies van je teams op zoek naar hoe en waar we met elkaar kunnen verbeteren. Tot slot sluit je nog even aan bij de Sprintplanning en daag je het team uit “zijn jullie 100% committed om dit plan waar te maken”.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO/WO-opleiding werk- en denkniveau 
  • Ervaring in het begeleiden van projecten als projectleider of als scrum master 
  • Je beschikt over een Scrum Master certificering of bent bereid deze te behalen 
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in Nederlands en Engels. 
  • Je helpt collega’s goed te presteren door coaching in onder andere het nemen van beslissingen, de juiste prioriteit te bepalen en feedback te geven. 
  • Je bent samenwerkings- en resultaatgericht Je kan goed luisteren en organiseren. 
  • Je hebt een beschikbaarheid van 32-40 uur per week. 
  • Ervaring met het werken met ontwikkelteams is een pré

Visma PlusPort als jouw nieuwe werkgever

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren en heeft jou heel veel te bieden. Wij helpen organisaties met gebruiksvriendelijke online oplossingen om leren en ontwikkelen voor professionals beter toegankelijk te maken. Met ons Learning Management Systeem (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Visma PlusPort heeft in korte tijd een toonaangevende positie bereikt met onze LMS-oplossing. Inmiddels maken vele klanten uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze oplossingen. Visma PlusPort is gevestigd in de regio Den Haag en met ons enthousiaste team van 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Martijn Verhulst (martijn.verhulst@plusport.com)

Een online assessment en het opvragen van een VOG maken onderdeel uit van de procedure. We zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Andere vacatures

Gedreven Allround Marketeer

Support Consultant

Accountmanager

Backend Developer (C#)