Financieel Medewerker

Wij zoeken een Financieel Medewerker – Deeltijd

Over jouw functie als Financieel Medewerker

Ben jij een enthousiaste financiële professional met ervaring in facturatie en boekhouding? In verband met ons groei zoeken wij een collega om ons team uit te breiden. Je bent verantwoordelijk voor:

  • De facturering voor Academy klanten
  • De belastingen checken: zorgen dat alles correct is: met name BTW en loonbelasting checken van onze Account partner.
  • Debiteurenbeheer 
  • Financiële Rapportage : je bent de rechterhand van de directie

Ben jij een teamplayer en wil jij PlusPort vooruit helpen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Een proactieve houding en een scherp analytisch vermogen
  • Vaardig in MS Office, met name Excel, Outlook en PowerPoint.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Financieel medewerker
  • Hulpvaardig intern en extern: je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij?

Wij bieden een deeltijd dienstverband (20 tot 32 uur) in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn inbegrepen. Wij zorgen voor een goed salaris, een pensioen bij een gezond, professioneel en stabiel bedrijf, en we zorgen voor lunch op kantoor. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen hierbij.

Over Visma PlusPort

Visma PlusPort is onderdeel van de Visma Software Group. Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 11.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1.526 miljoen euro in 2019 is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Hoe gaat het sollicitatieproces in z’n werk?

Enthousiast geworden? Stuur dan een mail met daarin je CV, motivatie en salarisindicatie naar customersupport@plusport.com. Als wij je complete sollicitatie binnen hebben bekijken we deze nauwkeurig. Daarna komen we zo snel mogelijk bij je terug, binnen 5 werkdagen. Maak jij een goede eerste indruk? Dan plannen we een gesprek met je in. Daarna komt er eventueel een vervolggesprek en een ontmoeting met het team. Iedereen blij? Welkom, dan ben je bij ons in dienst! 

Andere vacatures

Consultant LMS software

Projectleider LMS & RMS software

Supportmedewerker Academy & RMS software

Accountmanager