Finance Professional

Over jouw functie 

In je dagelijkse werkzaamheden verzorg je de financiële administratie van PlusPort  samen met een directe collega en leg je verantwoording af aan de controller van een groepsmaatschappij. Omdat we recent onderdeel zijn geworden van Visma en forse groeiambities hebben, zal er de komende tijd geïnvesteerd worden in het verbeteren van onze financiële processen en daar zal jij een actieve bijdrage in gaan leveren.

Daarmee bieden we je een uitdagende en afwisselende functie waarin je eindverantwoordelijk bent voor een volledige en juiste financiële administratie.

Wat breng je mee?

Naast het feit dat je een gezellige en leuke collega bent, ben je ambitieus, heb je een proactieve houding en kun je goed zelfstandig werken. Je bent uitermate deskundig op het gebied van boekhouding, werkt nauwkeurig en je voelt je betrokken bij de organisatie. Verder vragen wij:

  • Afgeronde HBO opleiding in financiële richting
  • Ervaring in een administratieve functie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • 24 – 32 uur beschikbaar
  • Ervaring met implementatie naar een nieuw boekhoudsysteem is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Wij zorgen voor een passend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen bij een gezond en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen bij je takenpakket!

Over Visma PlusPort

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Hoe gaat het sollicitatieproces in z’n werk?

Enthousiast geworden? Stuur dan een mail met daarin je CV, motivatie en salarisindicatie naar customersupport@plusport.com. Als wij je complete sollicitatie binnen hebben bekijken we deze nauwkeurig. Daarna komen we zo snel mogelijk bij je terug, binnen 5 werkdagen. Maak jij een goede eerste indruk? Dan plannen we een gesprek met je in. Daarna komt er eventueel een vervolggesprek en een ontmoeting met het team. Iedereen blij? Welkom, dan ben je bij ons in dienst! 

Andere vacatures

Consultant LMS software

Projectleider LMS & RMS software

Supportmedewerker Academy & RMS software

Accountmanager