E-learning content developer & trainer

Visma PlusPort zoekt een ervaren en ambitieuze e-learning content developer & trainer om ons contentteam te versterken.

Dit ga je doen

Onder aansturing van onze content writers ontwikkel je maatwerk e-learning voor onze klanten. Of het nu gaat om een onboarding, een veiligheidstraining, een applicatietraining of een serious game, jij weet binnen de randvoorwaarden van een maatwerkproject altijd iets moois op te leveren. Naast het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor onze klanten, help je mee bij het onderhouden en vernieuwen van ons uitgebreide eigen portfolio aan e-learning. Ook ga je klanten trainen om zelf e-learning te maken.

Je maakt deel uit van ons contentteam dat bestaat uit ervaren content writers en content developers.

Dit ben jij

Jij bent een creatieve duizendpoot. Je ontwikkelt nieuwe e-learning en onderhoud  bestaande e-learning in verschillende ontwikkeltools. Je denkt mee met nieuwe visuele concepten en maakt hiervoor een passend design. Daarnaast vind je het leuk om (online) trainingen te geven.

Wat wij belangrijk vinden

  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van e-learning.
  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop en affiniteit met UX & UI design.
  • Je hebt een proactieve houding, bent creatief, werkt nauwkeurig en levert kwaliteit.
  • Ervaring met ontwikkeltools zoals Lectora, Storyline, Rise en Captivate is een pre.
  • Ervaring met het geven van software trainingen is een pré.

Dit krijg je ervoor terug

Een uitdagende functie in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en enthousiast zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd.

Uiteraard is er de mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je thuiswerken kunt combineren met werken op kantoor. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Met ons eigen Learning Management Systeem (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Met dit LMS hebben wij inmiddels een toonaangevende positie bereikt. Vele klanten uit verschillende sectoren en landen maken dagelijks gebruik van onze online oplossingen.

Daarnaast ontwikkelen wij digitale content. Wij hebben niet alleen een uitgebreid eigen portfolio aan e-learning die door duizenden cursisten per jaar worden gevolgd, maar wij ontwikkelen ook maatwerkoplossingen voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Visma PlusPort is gevestigd in de regio Den Haag. Met ons enthousiaste team van ongeveer 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep. Visma is een cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors en inmiddels een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.

Heb je zin om bij ons te werken?

We ontvangen dan graag je CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Jamie Hermans op customersupport@plusport.com 

Wij zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Deel deze vacature:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andere vacatures

Backend Developer (C#)

Support Consultant

Medewerker Customer Support

Junior Accountmanager

Accountmanager

E-learning content developer & animator