Controller

Wat ga je doen?

Jij bent het financiële aanspreekpunt in onze informele en platte organisatie en rapporteert aan de managing director. Door (proactief) te rapporteren en adviseren over financiële trends, risico’s en kansen zorg jij dat we de juiste koers kunnen varen. Verder ga je eraan werken om de financiële processen naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard zorg je er ook voor dat er wordt voldaan aan financiële/fiscale wet- en regelgeving.

Je bent in deze rol onder andere verantwoordelijk voor de planning & control cyclus, een juiste, tijdige en volledige administratie en de aansturing van twee administratief medewerkers.

Dit ben jij

Als controller zorg je graag dat de cijfers kloppen. Met jouw proactieve instelling en communicatieve vaardigheden maak je onderdeel uit van het leadership team en weet je onze organisatie te adviseren op basis van de gecreëerde inzichten, ook ongevraagd. Daarnaast zorgen jouw analytische en probleemoplossende vaardigheden ervoor, dat je Visma PlusPort verder helpt om de financiële processen te optimaliseren en de transitie te maken naar een meer data-gedreven organisatie. Aangezien Visma PlusPort onderdeel uitmaakt van het internationale Visma heb je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Aanvullend hebben we de volgende wensen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financieel economische richting
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als controller bij voorkeur in een
    internationale omgeving
  • Goede beheersing van spreadsheets
  • Eventuele ervaring in de IT sector en/of opleidingssector is een pré
  • Je herkent je in onze kernwaarden:entrepreneurial, responsible, dedicated &
    inclusive.

Dit krijg je er voor terug

Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijk om je verder te ontwikkelen in een internationale omgeving.

Je kunt gebruik maken van een grote groep financials van de andere Visma bedrijven in de Benelux om kennis mee te delen en te sparren over best practices. Ook kun je terecht bij het Visma Benelux finance team voor vragen en advies.
Uiteraard is er de mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je thuiswerken kan combineren met op kantoor werken. Aanvullend bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Waar kom je te werken?

Visma PlusPort is onderdeel van Visma. Visma is een toonaangevend Europees cloud
softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Wij helpen organisaties met
gebruiksvriendelijke online oplossingen om leren en ontwikkelen voor professionals beter toegankelijk te maken. Met ons Learning Management Systeem (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Visma PlusPort heeft in korte tijd een toonaangevende positie bereikt met onze LMS oplossing. Inmiddels maken vele klanten uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze online oplossingen.
Visma PlusPort is gevestigd in de regio van Den Haag en met ons enthousiaste team van 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Jamie van Customer Support. Jamie is bereikbaar op
customersupport@plusport.com of neem voor vragen contact op via 070-3229090.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een online assessment en het opvragen van een VOG maken onderdeel uit van de
procedure. We zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Andere vacatures

Backend Developer (C#)

Medewerker Customer Support

Support Consultant