Consultant LMS software

Wij zoeken een Consultant LMS software. Visma PlusPort groeit hard en wij zoeken versterking!

Over jouw functie

Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid jouw eigenschappen? Kun jij ‘multitasken’ en heb jij affiniteit met het werken en implementeren van software systemen? En hou jij van strand, zee en zon? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als consultant voor onze LMS software ben je verantwoordelijk voor implementatie van onze software bij de mooiste klanten in binnen- en buitenland. Je vervult een hele belangrijke rol om onze software applicaties zo in te richten en te implementeren dat klanten direct aan de slag kunnen. Als consultant ben je samen met het team bezig om de software verder uit te denken en functioneel verder te brengen. Naar de klant ben je de projectleider om de academy of RMS software uit rollen. Intern ben je de projectleider van de klant voor je collega’s van de customersupportdesk om te zorgen dat het project soepel verloopt. Uiteraard blijf je verantwoordelijk bij de klant, ook al is een van de softwarepakkettten geïmplementeerd.

Je hebt affiniteit met ICT en bent in staat projectmatig te werken. Je bent een echte regelaar, toont initiatief, denkt door en denkt mee met de klant en met Visma PlusPort.  De functie is veelzijdig en verantwoordelijk.

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Inzicht in automatisering
  • Je werkt nauwkeurig
  • Inzicht in internet en toepassingen van het internet
  • Vaardig in zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
  • Sociaal vaardig, ondernemend en representatief voor de organisatie
  • Hulpvaardig intern en extern
  • Meedenken binnen het team en met de klant
  • Je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!
  • Ervaring met HR of LMS systemen is een pré

Over Visma PlusPort

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband voor 40 uur per week in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en heel professioneel zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn dus bij je taken inbegrepen. Jij bepaalt zelf je eigen groei! Wij zorgen voor een passend salaris, een auto, mobiele telefoon en laptop, een mooi pensioen en natuurlijk een kantoor in Scheveningen aan het strand! En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen dan ook bij je takenpakket! 

Hoe gaat het sollicitatieproces in z’n werk?

Enthousiast geworden? Stuur dan een mail met daarin je CV, motivatie en salarisindicatie naar martijn.verhulst@plusport.com. Als wij je complete sollicitatie binnen hebben bekijken we deze nauwkeurig. Daarna komen we zo snel mogelijk bij je terug, binnen 5 werkdagen. Maak jij een goede eerste indruk? Dan plannen we een gesprek met je in. Daarna komt er eventueel een vervolggesprek en een ontmoeting met het team. Iedereen blij? Welkom, dan ben je bij ons in dienst! 

Andere vacatures

Projectleider LMS & RMS software

Support Consultant

Accountmanager

Backend Developer (C#)