Applicatiebeheerder Academy & RMS software

Wij zoeken een Applicatie beheerder Academy & RMS software.

Over jouw functie

Wil jij meewerken aan de succesvolle software producten van PlusPort? Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid jouw eigenschappen? Kun jij ‘multitasken’ en heb je affiniteit met het beheren en test van online cloud applicaties? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als Applicatie beheerder Academy & RMS software werk je bij ons in een gemotiveerd team en ben je verantwoordelijk voor het beheren en testen van onze applicaties. Je bent de schakel tussen het support en development team. Samen met collega’s ben je bezig om onze software verder uit te breiden en te beheren. Wij ontwikkelen het hele jaar door nieuwe toepassingen en functies volgens een ontwikkelkalender. Je vervult een hele belangrijke rol in het release proces, door onder andere het bedenken en uitwerken van nieuwe functionaliteiten, het testen, documenteren en het uiteindelijk goedkeuren voor Productie. Je hebt affiniteit met ICT en bent in staat projectmatig te werken. Je toont initiatief, denkt door en denkt mee.  De functie is veelzijdig en verantwoordelijk.

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Inzicht in ICT
  • Je werkt nauwkeurig
  • Inzicht in internet en toepassingen van het internet
  • Inzicht in het bedrijfsleven en hoe deze werken
  • Ervaring met HR of LMS systemen en kennis van de processen
  • Vaardig in zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
  • Sociaal vaardig, ondernemend en representatief voor de organisatie
  • Hulpvaardig intern en extern
  • Je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband (of 32 uur) in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn inbegrepen. Wij zorgen voor een goed salaris, reiskosten, mobiele telefoon en Surface laptop en pensioen bij een gezond, professioneel en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan ons strand in Scheveningen hierbij.

Over Visma PlusPort

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

Heb je zin om bij ons te werken?

Voel jij er wat voor PlusPort? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar martijn.verhulst@plusport.com

 

Andere vacatures

Consultant LMS software

Projectleider LMS & RMS software

Supportmedewerker Academy & RMS software

Accountmanager