Accountmanager

Wij zoeken een ambitieuze Accountmanager.

Over jouw functie als Accountmanager

Ben jij een enthousiaste salesprofessional met ervaring in sales van HR gerelateerde software (bv LMS software)? In verband met uitbreiding van ons salesteam zoeken wij een accountmanager voor de verkoop van deze producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal vaste klanten en natuurlijk de door jou binnen te halen nieuwe klanten die we graag willen toevoegen aan ons relatiebestand. Je bent de schakel tussen de prospect en het professionele PlusPort team die jou graag helpen de klant binnen te halen. Kun jij ‘teamplayen’ en wil jij PlusPort vooruit helpen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat breng je mee?

  • HBO denk- en werkniveau met relevante opleiding
  • Inzicht in ICT
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Accountmanager in software voor HR relateerde applicaties
  • Een netwerk met HR en/of Opleidingsfunctionarissen
  • Je hebt inzicht in internet mogelijkheden
  • Een proactieve houding en een scherp analytisch vermogen
  • Vaardig in zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
  • Sociaal vaardig, ondernemend en representatief voor de organisatie
  • Hulpvaardig intern en extern
  • Je bent een leuke collega die het ook leuk vindt gezamenlijk dingen te ondernemen!

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband (of 32 uur) in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn inbegrepen. Wij zorgen voor een goed salaris, een auto,  mobiele telefoon en Surface laptop en pensioen bij een gezond, professioneel en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan ons strand in Scheveningen hierbij.

Over Visma PlusPort

Visma PlusPort is onderdeel van de Visma Software Group. Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 11.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1.526 miljoen euro in 2019 is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

Met meer dan 17 jaar ervaring levert Visma PlusPort software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. PlusPort LMS wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 24 talen. Met meer dan 40 medewerkers, ruim 1 miljoen gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is Visma PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliance-software en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning . Het Visma LMS biedt een ultramoderne cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn de kernwaarden binnen onze klantenservice op een 24/7 basis.

 Heb je zin om bij ons te werken?

Voel jij wat voor PlusPort? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar customersupport@plusport.com.

 

Andere vacatures

Consultant LMS software

Projectleider LMS & RMS software

Supportmedewerker Academy & RMS software

Backend Developer (C#)

Medewerker Customer Support

Financieel Medewerker