Voor opleiders

Veel opleiders hebben te kampen met opleidingen die steeds complexer zijn, korter moeten en tegen lagere kosten. Ook hebben veel opleiders moeite om klanten vast te houden in de tijd dat er geen opleidingen geboekt worden.
Met de inschrijfmodule en de LMS Academy software van PlusPort heeft de opleider een sterke tool in handen om:

 • via de inschrijfmodule kandidaten bijna geheel geautomatiseerd af te handelen inclusief communicatie mails
 • vaste klanten een eigen inlog te geven om eenvoudig klanten aan te melden voor opleidingen via een open kalender
 • vaste klanten zelf de regie over hun medewerkers te laten hebben door toegang te geven tot de certificaat en compliancy tool en de rapportagetool

De LMS academy software staat niet op zich: door de unieke friendrelatie koppeling kunnen organisaties eenvoudig koppelen met opleidingen leveranciers en andere bedrijven die ook de software gebruiken en die mogelijk een interessant opleidingsaanbod hebben. Door middel van een opleiders academy of leveranciersportaal hebben opleiders de mogelijkheid om een grote doelgroep te bereiken.

LMS opleiders academy

Veel opleiders hebben moeite om hun opleidingen, trainingen en cursussen via het internet naar hun klanten te brengen en de afhandeling van aanvragen geautomatiseerd te laten verlopen. De LMS Academy is voor opleiders meer beperkt en richt zich juist op die functionaliteit die voor de afhandeling en organisatie van opleidingen van toepassing zijn.

Inschrijfmodule

De inschrijfmodule dieĀ gekoppeld wordt aan de website bestaat uit een inschrijfformulier waarbij de aanvrager eenvoudig een of meer kandidaten kan opgeven voor een opleiding, training of cursus. De inschrijfmodule kent ook een mogelijkheid voor vaste klanten om een eigen inlog te hebben en zodoende laagdrempelig en eenvoudig kandidaten op te geven. De organisatiegegevens hoeft de aanvrager dan niet meer in te vullen. De opleider krijgt het overzicht voor goedkeuring van de aanvragen te zien op een dashboard en heeft direct de mogelijkheid goedkeuring te verlenen. Het dashboard kent verschillende mogelijkheden voor klassikale en online opleidingen. Alle aanvragen worden met behulp van e-mailnotificaties zoveel mogelijk geautomatiseerd afgehandeld.

 

Opleidingsadministratie

De LMS Academy software beschikt over een uitgebreide administratietool waarin opleidingen kunnen worden georganiseerd en gepland, maar ook o.a.:

 • kandidaten worden toegekend
 • materialen, docenten en locaties worden toegekend
 • documenten standaard worden meegezonden
 • leergangen worden samengesteld
 • certificaten met looptijden worden geregistreerd
 • deelnemers- en presentielijsten worden gegenereerd
 • alle acties worden ondersteund met mail notificaties
 • managementrapportages voor de opleider en klant

Startpagina

Om opleiders de mogelijkheid te geven om nieuwe opleidingen of andere informatie buiten de geboekte opleiding onder de aandacht te brengen is er een startpagina beschikbaar in de LMS Academy. Deze startpagina is net zoals de LMS Academy software in de huisstijl van de opleider. De startpagina wordt opgezet in samenwerking met de opleider. De opleider kan deze zelf onderhouden met informatie.

Rijnland LMS academy