LMS voor opleiders

Opleidingsadministratie, e-learning, friendsnetwerk website & inschrijvingen​

Wilt u als opleider zoveel mogelijk cursisten van dienst zijn zonder administratieve rompslomp?

Laat onze LMS Academy u helpen om de efficiëntie van uw opleidingsorganisatie en-administratie te verhogen. Met uitgebreide plannings- en rapportagemogelijkheden heeft u de touwtjes van uw operatie altijd stevig in handen.

MEER DAN EEN CURSUSADMINISTRATIE

De PlusPort LMS Academy software biedt u als opleider niet alleen een modern en gebruiksvriendelijke dynamische cursusadministratie met een opleidingscatalogus, rapportages, notificaties, certificaatgenerator en ontsluiting van e-learning en nog veel meer.

Opleidingsadministratie

De PlusPort LMS Academy software biedt u als opleider niet alleen een modern en gebruiksvriendelijke dynamische cursusadministratie met een opleidingscatalogus, rapportages, notificaties, certificaatgenerator en ontsluiting van e-learning en nog veel meer.

E-learning

Heeft u e-learning modules, dan kunt u die gewoon uploaden in de catalogus al dan niet tezamen met een digitale toets, klassikale sessie of schriftelijk examen. Heel eenvoudig, wij werken al jaren zo.

Friendsnetwerk

Met ruim 500.000 actieve gebruikers van de Academy software heeft een opleider toegang tot een interessante markt. Met behulp van de friendkoppeling tussen twee academies kan de opleider laagdrempelig zaken doen met het PlusPort friendsnetwerk. PlusPort promoot ook actief haar friends die opleiders zijn bij eindklanten. Dit gebeurt tijdens presentaties en gesprekken, maar iedere eindklant heeft ook een optie in de eigen PlusPort Academy om de opleidingen van de opleider te selecteren. Zo kunnen medewerkers en managers van de eindklant eenvoudig en geautomatiseerd inschrijven op uw planning. Er zijn geen administratieve handelingen nodig aan beide kanten. Dit scheelt tijd, geld en werk. 

Selfservice voor de klant

Grote opleidingsprojecten geven veel aanvullende administratieve werkzaamheden naar de klant zoals het inplannen van groepen medewerkers, locaties, trainingsdata, om daarbij ook nog te denken aan presentielijsten, in- en uitschrijven van medewerkers, managementrapportages, certificatenbeheer etc. In één dag is er een Selfserviceportaal beschikbaar in de huisstijl van uw klant. Uw klant of haar medewerkers schrijven zelf in op de planning die door u is gekoppeld vanuit uw Academy. Geen administratie, bellen of mailen. Geen fouten meer in certificaten en presentielijsten. U heeft als opleider de regie samen met uw klant. Inmiddels zijn er al tientallen selfserviceportalen door ons opgezet en beheerd door de opleider. 

Slimme website

Is uw website al een slimme website? 

PlusPort bewijst al jarenlang samen met haar opleidingspartners dat internet en opleiden werkt. Met de juiste slimme website zult u ervaren dat internet-boekingen omhoog gaan en dat kandidaten inschrijven op open en maatwerk opleidingen met een realtime planning, met een volledig geautomatiseerd administratie- en betalingsproces. Dit kan door de combinatie van de PlusPort Academy software, een speciale inschrijfmodule met dashboard en een slimme website.

Bel ons en wij maken graag een afspraak: 070-3229090

Distributeur worden?

Naast uw bestaande trainingen wilt uw aanbod uitbreiden? Dat kan met onze whitelabel e-learning trainingspakketten. PlusPort heeft tientallen cursuspakketten gericht op veiligheid met  e-learning modules gecombineerd met digitale handleidingen en toetsen. Deze pakketten kunt u als opleider combineren met uw eigen trainingen. Deze trainingspakketten worden jaarlijks onderhouden en eventueel uitgebreid of aangepast.

Onze whitelabel micro-learnings zijn ook als distributeur te bestellen. Niet alleen veiligheid is hier een onderwerp, maar ook gedragstrainingen. Deze 200 vijf minuten durende micro-learnings worden als set van vijf per onderwerp aangeboden op mobiel of tablet. 

Neem contact op met onze salesafdeling: 070-3229090 of mail met sales@plusport.com

PlusPort B.V. is lid van de NRTO

Sinds 2017 is PlusPort B.V. in het bezit van het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk hebben wij gekregen voor de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening.

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders.