LMS voor opleiders

opleiders lms

Opleidingsadministratie, e-learning, friendsnetwerk website & inschrijvingen​

Wilt u als opleider zoveel mogelijk cursisten van dienst zijn zonder administratieve rompslomp?

Laat onze LMS Academy u helpen om de efficiëntie van uw opleidingsorganisatie en -administratie te verhogen. Met uitgebreide plannings- en rapportagemogelijkheden heeft u de touwtjes van uw operatie altijd stevig in handen.

MEER DAN EEN CURSUSADMINISTRATIE

De PlusPort LMS Academy software biedt u als opleider een modern en gebruiksvriendelijke dynamische cursusadministratie met een opleidingscatalogus, rapportages, notificaties, certificaatgenerator en ontsluiting van e-learning en nog veel meer.

PlusPort LMS Academy integreert niet alleen naadloos met een inschrijfmodule naar internet, maar ook naar facturatiesystemen of andere backofficesystemen. Klik hier voor een overzicht

Opleidingsadministratie

Maak uw ambities als opleider waar en ontzorg uw klanten! Bied uw klanten 24/7 service en toegang in uw eigen opleidingsportaal met de Academy LMS software van PlusPort waar alle opleidingsvarianten en planningen beschikbaar zijn wat u als opleider te bieden heeft. Dit kunt u eenvoudig beheren tezamen met uw eigen opleidingsproces. Met een volledige workflow voor catalogusbeheer, planning, inschrijving en registratie: een pijler onder uw opleidingsorganisatie, inclusief de uitgifte en bewaking van diploma’s en certificaten voor uw eigen organisatie en uw klant. Modern webbased opleidingsportaal (SAAS) in uw huisstijl met volledig geautomatiseerde opleidingsadministratie en workflow, voorzien van mogelijkheden zoals startpagina, webservices met facturatiepakketten en nog veel meer.

Self service portal
Houd uw klant vast, geef de eigen regie en laat hen zelf de kandidaten inplannen op uw projecten. Dat kan eenvoudig: u krijgt het beheer over een klantportal (in de kleuren van de klant) die gekoppeld is aan uw planning in uw academy. Uw klant boekt en alles verloopt verder geautomatiseerd tot en met het terugsturen van het digitale certificaat in het profiel van de kandidaat. Voor u minder werk, voor de klant meerwaarde!

E-learning & Toetsing

Digitaal leren speelt een steeds grotere rol voor uw klanten. Met de PlusPort LMS Academy software combineert u eenvoudig digitale onderdelen met uw klassikale sessies of biedt u als opleider volledige digitale leervormen aan: E-learning, klassikaal of blended learning: u mixt de optimale samenstelling zelf. Zelf content ontwikkelen met ons pakket Zelf content ontwikkelen of content inkopen bij derden of distributeur worden van onze veiligheidstrainingen
of Content2GO microlearnings, het kan allemaal in onze e-learning module van de academy. Maak uw eigen toetsen, plaats content in welke vorm dan ook, bouw bibliotheken op met videomateriaal. Kortom verrijk uw trainingen: bied uw
klanten een rijk platform.

Website & inschrijfmogelijkheden

Uw website is de etalage van uw pleidingsaanbod en daarmee bepalend voor uw commerciële succes!
De LMS Academy presenteert uw realtime aanbod zoals opleidingsinformatie, planningen en overige informatie die u publiceert op uw website.

Koppel de LMS Academy software als backend aan uw bestaande website(s) of ontwerp samen met ons een nieuwe website. Met onze slimme inschrijf- & betaalmodule of inschrijfformulieren handelen medewerkers efficiënt en bijna geheel geautomatiseerd vele aanmeldingen af vanuit verschillende websites. Een naadloze afhandeling van de transacties inclusief betalingen via iDeal, creditcards en PayPal. En natuurlijk technisch zo geregeld dat u optimaal vindbaar bent in Google!

Friends netwerk

Organisaties die gebruik maken van de LMS Academy software van PlusPort voor eigen medewerkers kunnen met andere organisaties of opleiders friend worden van elkaar en:

Wij promoten actief onze friend-opleiders in onze presentatie bij prospects en klanten voor de friendkoppeling en het openzetten van trainingskalenders. En daar blijft het niet bij. PlusPort wil actief haar friend-opleiders inzetten bij eindklanten. Als opleider bepaalt u samen met de PlusPort klant, die gebruikt maakt van de LMS Academy software, uw aanbod voor de friendrelatie: de klant mixt uw opleidingsaanbod direct in haar opleidingscatalogus en zelfs in haar jaarplanning. Zo ontstaat de ultieme samenwerking tussen u en uw klant! Het bespaart u veel kosten en levert u een zeer hoge klanttevredenheid op! De ultieme klantbinding en tevredenheid.

Voor backoffice & beheer

 • Eenvoudig beheer van uw catalogus
 • Uitgebreid cursusadministratiepakket
 • E-learning modules, toetsing en andere content te plaatsen
 • Compleet geautomatiseerde processen
 • Uitgebreide communicatieprocessen met kandidaten, contactpersonen, locaties, trainers en nog veel meer
 • Uitgebreide uitgifte en bewaking van certificaten, diploma’s en andere bewijsstukken
 • Inschrijfmodule met betaalmogelijkheden voor op uw website

Voor uw klanten

 • Is het een PlusPort academy klant? Dan is er een directe integratie van planning, inschrijving en uw aanbod is direct zichtbaar voor de klant
 • Is het een grote klant zonder academy? Bied uw klant een Self Service portal aan zodat uw planning zichtbaar is in een eigen klant omgeving waarop kandidaten zelf inschrijven. De rest gaat voor u én voor uw klant geautomatiseerd
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden zelf te genereren door uw klant
 • Notificaties voor herinschrijving op trainingen

Voor cursisten

 • Bedien alle doelgroepen: professionals, medewerkers van klanten en particulieren
 • Organiseer klassikale trainingen-, e-learning en leerlijnen en combinaties hiervan voor open opleidingen en maatwerk incompany
 • Organiseer examens en toetsen online en klassikaal
 • Coachingtrajecten, loopbaaninstrumenten en assessments
 • Uitgifte en bewaking van certificaten, diploma’s en andere bewijsstukken
 • Handige app voor iOS en Android voor compliancy

Voor trainers

 • Compleet overzicht van planningen
 • Makkelijk en snel digitaal verwerken van presentie en resultaat
 • Uploaden van getekende presentielijsten

Slimme website

Is uw website al een slimme website? 

PlusPort bewijst al jarenlang samen met haar opleidingspartners dat internet en opleiden werkt. Met de juiste slimme website zult u ervaren dat internet-boekingen omhoog gaan en dat kandidaten inschrijven op open en maatwerk opleidingen met een realtime planning, met een volledig geautomatiseerd administratie- en betalingsproces. Dit kan door de combinatie van de PlusPort Academy software, een speciale inschrijfmodule met dashboard en een slimme website.

Bel ons en wij maken graag een afspraak: 070-3229090

Distributeur worden van onze e-learning of microlearnings?

Wilt u uw bestaande opleidingsaanbod uitbreiden? Dat kan met onze whitelabel e-learningmodules. Veel opleiders werken met onze e-learningmodules gericht op license to operate: veiligheidstrainingen of Content2GO microlearnings. Deze modules kunt u combineren met uw eigen klassikale sessies. De modules voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

 

Neem contact op met onze salesafdeling: 070-3229090 of mail met sales@plusport.com

PlusPort B.V. is lid van de NRTO

Sinds 2017 is PlusPort B.V. in het bezit van het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk hebben wij gekregen voor de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening.

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders.