LMS voor bedrijven

Bedrijven LMS

Leren, compliance, kennis, performance​

De PlusPort Academy, biedt een groot aantal LMS functionaliteiten voor het hele L&D landschap van uw medewerkers. Maak het uw organisatie gemakkelijk met onze Academy software; Gebruik en deel aanbod via de unieke friendrelatie met anderen in uw branche of met opleiders. Geef medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling door een catalogus in te richten waar zij eenvoudig, al dan niet met een persoonsgebonden budget, hun eigen regie kunnen voeren. En natuurlijk kunnen aanvragen goed- of afgekeurd worden. Maak gebruik van de geautomatiseerde notificaties om uw opleidingsprocessen te automatiseren. Behoud controle over inschrijvingen, aanvragen, compliancy, jaarplanning en certificeringen met behulp van een grote set aan gebruiksvriendelijke rapportages en teams.

De Academy past naadloos aan andere applicaties in uw organisatie.

Kijk hoe geautomatiseerde koppelingen met HR systemen u kunnen helpen uw medewerkersbestand in de LMS Academy klopt waardoor u zo min mogelijk werk heeft aan uw Learning & Development Academy.

Klik hier voor het overzicht.

Leren & Beheren

Laat uw werknemers, klanten en leveranciers leren. Een efficiënt beheer van uw end-to-end leerproces, binnen een paar kliks. Volledig geïntegreerd met uw bedrijfsapplicaties en een pijler onder uw bedrijf. PlusPort LMS Academy biedt een volledig uitgeruste tool voor opleidingsadministratie.

Compliance & Formalisatie

Leren zonder formalisatie is nutteloos; u heeft data nodig om uw bedrijf aan te sturen. Daarom staat compliance bij PlusPort LMS Academy centraal. De trainingen leiden tot ‘evidence-based’ certificeringen en vergunningen, zodat u voorbereid bent op audits in uw sector. Voor al uw belangrijke bestuurders zijn er compliance-dashboards beschikbaar, evenals waarschuwingen bij non-compliance. Nooit meer uit de toon vallen bij de regels in uw branche; certificeer u met ons!

Resultaten & Talenten

Mensen voorbereiden op de uitdagingen van morgen betekent twee dingen: resultaten beoordelen en talent stimuleren. Beide dimensies zijn van nature ingebouwd in PlusPort LMS Academy. Wat voor competentie- of vaardigheidsmodel u ook gebruikt, hiermee stelt en haalt u doelstellingen. Help managers om hun medewerkers te beoordelen en te motiveren, voor hun taken, hun projecten en hun carrière. Met slimme rapportages houdt u de kwaliteit in de gaten, samen met de voortgang van uw processen.

Kennis & Ervaring

Compliant en competent alleen is niet genoeg; met kennis en ervaring zorgt u voor een écht winnend team. ‘Best practices’ en geleerde lessen zijn het belangrijkste wat u binnen uw organisatie kunt delen. Objectief te rapporteren en kwalitatief te gebruiken.  Laat het allemaal voor u werken met de ervarings- en kennismodules van PlusPort LMS Academy. Voor écht goed organisatorisch leren!

Learning Service Provider

Wilt u zich focussen op Learning & Development?

Wij nemen graag het beheer en de dagelijkse operatie uit handen. Afhankelijk van het pakket richten wij een telefoonnummer, mailadres en draaiboek voor u in. Wij bieden de volgende pakketten:

Afhankelijk van het pakket bieden wij u de volgende diensten: