LMS voor bedrijven

LMS voor bedrijven

Leren, compliance, kennis, performance​

De PlusPort Academy, biedt een groot aantal LMS functionaliteiten voor het hele L&D landschap van uw medewerkers. Maak het uw organisatie gemakkelijk met onze Academy software; Gebruik en deel aanbod via de unieke friendrelatie met anderen in uw branche of met opleiders. Geef medewerkers zelf de regie over hun ontwikkeling door een openbare catalogus te creëren, de leidinggevende keurt aanvragen eenvoudig goed of af. Maak gebruik van de geautomatiseerde notificaties om uw opleidingsprocessen te automatiseren. Behoud controle over inschrijvingen, aanvragen, compliancy, jaarplanning en certificeringen met behulp van een grote set aan gebruiksvriendelijke rapportages en teams. Met een handige export functionaliteit zijn de rapportages ook uitstekend in te lezen in uw andere applicaties.

De Academy past naadloos aan andere applicaties in uw organisatie. Om een compleet beeld te maken van hetgeen in de organisatie gebeurt, is het integreren van data uit meerdere bronnen een voorwaarde. Via de Academy webservices en API’s haalt u gemakkelijk data op om deze te integreren in uw andere systemen en dashboards. Houd het medewerkersbestand up-to-date met geautomatiseerde koppelingen tussen de Academy en HR-software (SAP, ADP, AFAS, HR2Day, Beaufort, Care4 en vele anderen).

Leren

Leren kan natuurlijk klassikaal, via e-learning, blended, maar leren gaat veel verder dan dat. Ook het zoeken en boeken van trainingen en het direct volgen van trainingen uit de catalogus van e-learning, microlearnings Content2GO, e-books, video’s, filmpjes van projecten en bijvoorbeeld pdf’s moeten laagdrempelig uit één catalogus komen. Medewerkers moeten via zoekfilters eenvoudig kunnen zoeken, boeken en volgen. In het persoonlijk dashboard kunnen favorieten eenvoudig worden opgeslagen, en is er één overzicht voor de medewerker wat er allemaal speelt.

Kennis

Heeft u een competentiegerichte L&D-strategie? Laten wij uw visie ondersteunen. Breng via uw functiehuis de kennis & vaardigheden in kaart. Integreer competenties en opleidingen en ga op zoek naar de meest geschikte medewerkers voor een team of project.
Voor een nog uitgebreider beeld kunt u ook werk- en projectervaring en best practices laten invullen zodat u expertise bij medewerkers op een laagdrempelige manier laat delen. Genereer met alle certificeringen, kennis, vaardigheden en ervaringen direct CV’s.

  • Koppel competentie-leerpaden aan de medewerker, het functiehuis of de projectorganisatie en toon dit via een competentiematrix
  • Betrek de competenties in uw performance management cyclus
  • Ga intern op zoek naar de beste match voor uw vacature of project met een combinatie van opleidingen, competenties en werkervaring
  • Koppel competenties als zoeksleutels aan uw opleidingsaanbod
  • Creëer een expertisebank waarin medewerkers elkaar kunnen vinden

Performance

De juiste mensen in de juiste posities geven uw organisatie extra slagkracht. Ga op zoek naar de beste match. Inspireer medewerkers tot het zetten van de volgende stap via GAP-analyses tussen huidige en gewenste competenties. Koppel KPI’s aan functies en integreer deze in uw beoordelingscyclus in de PM Module. Prikkel tot ontwikkeling met Persoonlijke Ontwikkelingsplannen en integreer te volgen opleidingen en te ontwikkelen competenties direct in het leerpad of jaarplan. Maak de krachten en verbeterpunten van uw mensen inzichtelijk via gedetailleerde rapportages.

  • Bekijk welke kennis, vaardigheden en ervaring u in huis heeft voor functies, teams en projecten
  • Integreer functieprofielen met uw beoordelingscyclus
  • Laat medewerkers zelf nadenken over ontwikkeling met POP’s
  • Onderzoek behoeften; laat teams zelf aangeven op de jaarplanning welke trainingen zij nodig hebben
  • Automatiseer formulieren voor maatwerktrajecten, studietrajecten of coaching

Compliance

Leren zonder formalisatie is nutteloos; u heeft data nodig om uw organisatie aan te sturen. Daarom staat compliance bij PlusPort LMS Academy centraal: voor medewerkers in functies, in teams, in projecten, voor audits, voor handelingen en nog veel meer. De PlusPort Academy notificeert verschillende betrokkenen, zoals management, leidinggevenden, projectmanagers, medewerkers, wanneer er vanuit compliance actie nodig is. Behoud de controle over uw compliance via de overzichtelijke en aanpasbare dashboards, matrices en rapportages en maak de medewerkers en uw organisatie audit proof!

Jeugdgezondheidszorg en ouderenzorg

Wij hebben heel veel mooie klanten in deze branche en die weinig te maken hebben met compliancy. Zij hebben wel weer te maken met Bekwaamheid en Bevoegdheid van medewerkers die bepaalde handelingen mogen verrichten als zij dit behaald hebben. Dit wordt automatisch vastgelegd in het medewerkersdossier via PE-Online., waarmee een standaard koppeling is

Wilt u gebruik maken van de V&Vn geaccrediteerde e-learning modules voor Voorbehouden Handelingen? Vul dan het formulier in en wij nemen direct contact met op.