Online leren

Digitaal leren op of buiten de werkplek wordt voor organisaties een steeds effectievere en efficiëntere manier om medewerkers op te leiden. De LMS Academy is een uitstekend platform om e-learning te ontsluiten. Denk hierbij aan aansprekende introductieprogramma’s, applicatietrainingen of games, ontwikkeld door PlusPort, zelf ontwikkeld via onze Cursus Zelf Content Ontwikkelen of ingekocht bij een derde partij.

De LMS Academy is volledig compliant met de wereldwijd geaccepteerde SCORM-standaard binnen e-learning. Ook e-learning ophalen uit externe systemen via LTI is geen enkel probleem. De user interface van de LMS Academy is daarnaast volledig geschikt voor smartphones en tablets en faciliteert mobiel en flexibel leren; het materiaal is op elke plek en op elk moment toegankelijk. Combineer e-learning met uw klassikale sessies tot blended trajecten om medewerkers een rijke leerervaring en een gevarieerd platform aan te bieden.

Alle voordelen op een rij:

  • Een aansprekend en mobiel leerplatform voor uw gehele organisatie
  • Gebruik e-learning van PlusPort, zelf gecreëerde of ingekochte e-learning
  • Combineer e-learning met uw klassikale sessies voor een optimale leerervaring
  • Snel en flexibel kennis toetsen met multiple choice toetsen en praktijkopdrachten
  • Deel e-learning met uw branchegenoten via het Friends netwerk
  • Innoveer met behulp van online seminars, SharePoint-groepen en video’s
  • Laat verplichte documentatie door uw medewerkers ondertekenen via digitale verklaringen

E-learning Maatwerk

Altijd en overal de mogelijkheid om op een gemakkelijke en interactieve lesstof door te nemen; e-learning maakt het mogelijk. Via de Academy ontsluit u gemakkelijk e-learning en koppelt u deze aan uw praktijksessies. Dat kan e-learning zijn die u zelf heeft ontwikkeld of ingekocht bij een leverancier.
Dat kan ook e-learning zijn die ontwikkeld is door PlusPort. PlusPort produceert al jaren zeer hoogwaardige e-learning, binnen het veiligheidssegment maar ook daarbuiten. Met de inhoudelijke expertise van de opdrachtgever en de uitgebreide ervaring van onze e-learning ontwerpers kunnen we altijd een interactieve, motiverende en aantrekkelijke module bouwen die cursisten zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk.  Lees hier meer over e-elarning maawerk.

De voordelen van e-learning en het LMS

Voor zowel de leerling als de opleider zijn er vele voordelen van e-learning. Zo kan de leerling op elk tijdstip op elke plaats studeren. De opleider kan op zijn beurt de voortgang en resultaten van de cursisten in het LMS bijhouden.

e-learning online leren