LMS in 4 stappen

Stap 1: Start uw eigen LMS academy

Wij starten uw Academy met:

catalogus LMS

Stap 2: Vul de catalogus

Wij zorgen ervoor dat de catalogus gevuld is met:

Het friendsnetwerk:

Integreer het totale cursusaanbod of een deel van onze friends in de catalogus van de LMS academy. Alle processen zijn realtime en gaan volledig geautomatiseerd, zodat iedere aanvraag en boeking gelijk in de betreffende opleiders-academy staat.

Meer over onze friends

En beschikbaar:

Stap 3: De medewerker staat centraal

Volg medewerkers in teams en projecten, bekijk hun voortgang, of deze nu zelf verantwoordelijk is voor de eigen Learning & Development of dat de organisatie dat is.

Bied de medewerker De Beste Tool om verder te groeien:

PlusPort LMS Academy integreert naadloos met vele applicaties en externe diensten. Klik hier voor een overzicht

Stap 4: Wij helpen u verder

Het succes van de implementatie van uw LMS Academy is ook ons succes! Daarom leiden wij de beheerders op tot de Academy Superusers zodat zij precies weten hoe uw Academy succesvol kan zijn. Dit doen wij met een Superusertraining en maandelijkse webinars, maar ook via nieuwsbrieven en releasenotes.

Implementaties worden stap voor stap gemanaged via ons projectensysteem. Hier krijgt u ook toegang toe. Een implementatie duurt tussen 2 en 3 maanden, afhankelijk van de informatie die u beschikbaar heeft.

Iedere klant heeft bij ons te maken met de volgende rollen voor, tijdens en na de implementatie van uw Academy:

Na de implementatie gaat uw LMS Academy in productie en wordt het beheer door ons overgedragen aan de Superusers. Maar wij laten ze niet los. Zij krijgen hebben support van onze customersupport en academysupport en waar nodig ook van onze consultants.