Friends netwerk

Vanzelfsprekend wilt u wanneer u investeert in de ontwikkeling en certificering van uw medewerkers zaken doen met gerenommeerde opleidingsinstituten en hier zo min mogelijk administratie van hebben. Maak kennis met de unieke Friends functionaliteit van de LMS Academy! Integreer direct een deel van het aanbod uit het grote opleidersnetwerk van PlusPort in uw eigen opleidingencatalogus. Regel in enkele kliks interne goedkeuringsflows. Maak uw afname bij externe partijen inzichtelijk in de LMS Academy. Hoe werkt het?

  1. De opleider maakt de opleiding beschikbaar voor uw organisatie en plant de sessies in
  2. Uw medewerker schrijft in en krijgt intern goedkeuring voor de inschrijving
  3. De opleider ontvangt de inschrijving, verzorgt de opleider en certificeert uw medewerker
  4. Uw medewerker ziet het certificaat direct terug in het eigen profiel.

Kortom: alles geregeld binnen één profiel, zonder dat uw medewerker naar externe pagina’s hoeft te navigeren. Uw back office heeft nauwelijks nog administratie aan deze externe opleidingen.

Ga ook zelf samenwerkingsverbanden aan met uw branchegenoten die aangesloten zijn op de LMS Academy door opleidingen en e-learning te delen. Werk zo aan gerichte kennisdeling, een duurzame samenwerking en verhoogde rendabiliteit!

Service Level Agreement (SLA)

Natuurlijk gaat u uit van een vlekkeloos werkend platform met constante bereikbaarheid. Met onze strikte Service Level Agreement bent u verzekerd van ISO27001-gecertificeerd technisch beheer van uw LMS. Procedures omtrent nieuwe releases van de LMS Academy zijn sluitend verankerd in de OTAP-cyclus en bieden u de kans om zelf nieuwe ontwikkelingen te testen tegen uw specifieke inrichting in onze acceptatieomgeving. Met een gewaarborgd onderhoud van de LMS Academy heeft u een uitermate betrouwbaar platform in handen wat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is.

Onverhoopt toch een incident? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Dat kan via onze vriendelijke Customer en Academy Support die u gegarandeerd voorzien van een snelle reactie en indien nodig de escalatieprocedure direct kunnen opstarten. Doelstelling is om uw probleem zo snel mogelijk,