Certificaatbeheer

Certificaten

Veel trainingen sluiten af met een officieel certificaat of diploma. Daarnaast geeft u zelf bedrijfseigen certificaten uit. De PlusPort Academy genereert bij succesvol afgeronde trainingen direct de juiste certificaten en neemt deze op in het persoonlijke profiel van de medewerker. Externe certificaten en diploma’s worden digitaal gekoppeld. Eigen certificaten worden direct als pdf document gegenereerd en opgeslagen. Via een overzichtelijk dashboard is alle certificering door de medewerker zelf te volgen en te downloaden.

Ook voor Lijnmanagers, HRM managers en KAM managers zijn er informatieve dashboards voor alles rondom certificering en compliancy. De PlusPort Academy vormt zo een stevige basis onder uw werving- en selectiebeleid en uw KAM beleid.

Registratie en bewaking kwalificaties certificering en diploma’s

Geef door middel van ons certificaatbeheer aan welke certifcaten en diploma’s verplicht of facultatief zijn. Registreer reeds behaalde certificaten, diploma’s en eerder verworven competenties (EVC’s). De PlusPort Academy bewaakt voor u actief de geldigheid en zorgt voor tijdige vernieuwing: geen medewerkers met ongeldige kwalificaties meer! Voer verplichte kwalificaties in per functiegroep, per functie en zelfs per individuele medewerker. Genereer met één muisklik overzichten van de compliance per medewerker, per functie en van hele teams.