Leren was nog nooit zo eenvoudig

Combineer het beste van LMS en LXP en zet een nieuwe standaard voor Leren & Ontwikkelen waarbij talent en werkgeluk centraal staan.

Learning Management Systeem (LMS)
Schema_PP_Products-17 2

Stimuleer talent

Zet in op individuele groei met persoonlijke leerpaden en flexibele trainingsopties.

unnamed (47)

Bespaar tijd

Ontvang herinneringen bij verlopen certificaten of automatiseer je onboarding.

PP_Icoontjes-high_five 1

Bereik doelen

Stuur op real-time analytics en leg de basis voor een wendbare organisatie.

Wereldwijd meer dan 800.000 dagelijkse gebruikers

fokker
BHV
drager
tbi
Respect
dura vermeer
Danone

Ontwikkel unieke talenten

Stroomlijn je L&D processen

Ontketen het volle potentieel

Laat je inspireren door onze klanten!

Video afspelen

Cross-device leren

Marjolein, adviseur ontwikkeling bij Corparis, deelt hoe de integratie van het LMS/LXP heeft geleid tot een gestroomlijnde leeromgeving.

Video afspelen

Compliance in de luchtvaart

Peter, Quality Engineer bij Fokker Techniek, spreekt over de transformatie om het papieren archief te digitaliseren in het LMS/LXP.

Video afspelen

Personalisatie van LMS/LXP

Nelleke, HR-adviseur bij Jeugdbescherming West in Den Haag, over de manier waarop zij het LMS/LXP geïntegreerd heeft.

Benieuwd hoe het LMS/LXP jou kan helpen?

Plan een vrijblijvende kennismaking met Martin, onze LMS/LXP specialist. Of nog leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.

Schema_PP_Products-15

Waarom een LMS?

Met een goed ingericht Learning Management Systeem (LMS) beheer en stimuleer je met gemak het leer- en ontwikkeltraject van alle medewerkers binnen jouw organisatie.

Schema_PP_Products-21

Altijd in ontwikkeling

Wij staan niet stil en hebben een stip op de horizon: we zijn continu bezig om de software uit te breiden, slimmer en mooier te maken. Voor en mét onze klanten.

PP_Icoontjes-98

Aanpasbaar naar wens

Het LMS is schaalbaar in te zetten met de functionaliteiten die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Kies ervoor om alle functionaliteiten in één keer uit te rollen of in fases, alles is mogelijk.

Maak gebruik van heldere rapportages

De rapportages binnen het Learning Management Systeem geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers.

Voordelen voor alle rollen binnen je organisatie

Manager

HR professional

Medewerkers

Schema_PP_Products-38

Leeraanbod gemakkelijk zelf beheren

Het Learning Management Systeem wordt volledig afgestemd op de leerdoelen van medewerkers en organisatie. Je maakt met gemak trainingen beschikbaar in de leeromgeving. Kies uit ons leeraanbod, je eigen e-learning of ontsluit opleidingen van externe partijen.

PP_Icoontjes-103

Inzicht in voortgang en bekwaamheid

Hebben medewerkers binnen jouw organisatie bepaalde certificering nodig om te voldoen aan de wetgeving? In het Learning Management Systeem (LMS) zie je in één overzicht wie er bekwaam is, wie aan welke kwalificaties voldoet en wie de certificering moet vernieuwen. 

PP_Icoontjes-80

Altijd grip op je opleidingsbudget

In het Learning Management Systeem (LMS) hou je grip op je opleidingsbudget. Stel eenvoudig learning & development budgetten in. Je kunt per afdeling aangeven wat het L&D budget is, je ziet in hetzelfde overzicht welke uitgaven gaan komen en wat er al is uitgegeven. Zo behoud je optimale controle over je totale opleidingsbudget.

PP_Icoontjes-99

Heldere rapportages

Heldere rapportages zijn van belang om te monitoren en sturen op alle learning & development activiteiten binnen jouw organisatie. De rapportages binnen het Learning Management Systeem (LMS) geven in één helder overzicht weer hoe het staat met de leerdoelen, certificering en beoordeling van medewerkers en organisatie.

PP_Icoontjes-77

Processen automatiseren

Alle administratieve handelingen voor het organiseren van trainingen en opleidingen worden automatisch verwerkt in het Learning Management Systeem (LMS). Maar ook het uitsturen van herinneringen bij verlopen certificaten of het inzetten van een onboardingtraject automatiseer je met gemak in het LMS.

Schema_PP_Products-32

Makkelijk kennis delen

Compliant en competent alleen is niet genoeg, met kennis en ervaring zorg je voor een écht winnend team. ‘Best practices’ en geleerde lessen zijn het belangrijkste wat je binnen je organisatie kan delen. Laat het allemaal voor je werken met de ervarings- en kennismodules van het LMS. Voor écht goed organisatorisch leren.

Geen zorgen over je oude data

Geen zorgen over je oude data. Alle medewerkers en hun certificaten worden 1 op 1 overgenomen in het LMS.

Wat zeggen onze klanten?