Forklift Operation

Voert u werkzaamheden uit waarbij u gebruik maakt van een heftruck, reachtruck of hoogwerker? Dan bent u wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een certificaat voor heftruck, reachtruck of hoogwerker. Er wordt van u en uw werkgever verwacht dat alle bestuurders verantwoord met dit soort werkvoertuigen om kunnen gaan. Belangrijk argument vanuit de overheid om dit certificaat verplicht te stellen, is het grote aantal incidenten dat jaarlijks plaatsvindt in combinatie met een heftruck.

Voor wie

Voert u regelmatig of incidenteel werkzaamheden uit met een heftruck, reachtruck of hoogwerker en bent u bijvoorbeeld magazijnmedewerker of productiemedewerker? Dan is een dergelijke certificering voor u vereist.

Heftruck, reachtruck of hoogwerker certificering via heftruck-direct

Bij volgt u de theorie via internet. Vrijwel direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De theorie sluit naadloos aan op de betreffende praktijkdag waaraan u vervolgens deelneemt. Doordat u alles al via e-learning heeft geleerd, kunt u zich tijdens de praktijkdag richten op de daadwerkelijke handelingen. Daardoor is de cursus heel effectief en hoeft u slechts een hele of halve dag aan een praktijkdag deel te nemen.