Innovatie

SCORM COMPLIANT

Het eerste gebied waar u onze e-learning innovatie tegenkomt is het gebruik van de SCORM-standaard. SCORM is DE norm voor bedrijven die e-learning ontwikkelen. SCORM is een wereldwijde meest erkende norm die bestaat uit standaarden en specificaties op het gebied van online leren. Alle e-learning modules die volgens deze standaard ontwikkeld en gepubliceerd zijn, hebben een aantal standaard kenmerken in zich waardoor er voortgangsrapportages in onze LMS Academy software, en op alle LMS systemen die voldoen aan deze standaard, mogelijk zijn. Een ander voordeel is dat ook bijgehouden wordt waar de gebruiker is gebleven. Dit geldt niet alleen voor digitale trainingen, maar ook voor toetsen en oefeningen.
Alle e-learning maatwerk trainingen, serious games en voor alle standaard veiligheidstrainingen die door PlusPort worden ontwikkeld geldt de SCORM Compliant norm.

PC EN TABLET

Alle e-learning trainingen worden in HTML5 ontwikkeld en niet in flash. Hierdoor kunnen medewerkers zowel op PC als op tablet op iedere browser, ofwel in de training kan genavigeerd worden met de muis, maar ook via touch en swipen. Dit wordt vooraf door ons uitgebreid getest.
De LMS Academy van PlusPort is de software om e-learning maatwerk trainingen te publiceren en te beheren. Uiteraard is de LMS Academy software geheel geschikt voor elk tablet en PC en iedere browser.

OPTIMALE DESIGN MOGELIJKHEDEN

Het mediateam van PlusPort ontwikkelt alle trainingen in huis: dus geen uitbesteding naar landen zoals India of China of naar externe studenten.
Wij hebben de beschikking over de nieuwste design software, bibliotheken en materialen. Zo zijn wij in staat om de nieuwste technische, organisatorische en vormgevings mogelijkheden op het gebied van webdesign in te zetten voor een te ontwikkelen training.
Bij het ontwikkelen van de e-learning maatwerk trainingen en onze eigen veiligheidstrainingen maken wij onder andere gebruik van Lectora, Captivate, Photoshop en vele andere wereldwijde tools. De talen waarin PlusPort trainingen ontwikkelt zijn HTML en CSS, ActionScript 2 en 3, Javascript en PHP.

PAKKET ZELF CONTENT ONTWIKKELEN

Snelheid is binnen organisaties geboden om informatie te verspreiden over bijvoorbeeld nieuwe producten, richtlijnen of procedures. Het is door de tijd of locatiespreiding vaak niet mogelijk om iedereen in een korte periode te bereiken. Dan kan e-learning een goed alternatief zijn.

PlusPort ontwikkelt zelf veel e-learning veiligheidstrainingen voor haar direct-websites. Wij hebben dus de beschikking over een uitgebreide bibliotheek met eigen componenten, waaronder oefeningen, navigatieknoppen en structuur, menu’s, waardoor u gelijk een basis heeft voor het ontwikkelen van uw eigen e-learning.

Organisaties die het Pakket Zelf Content Ontwikkelen bestellen ontvangen niet alleen een van de beste e-learning ontwikkeltools, maar ook een bibliotheek aan bovengenoemde componenten die direct voor gebruik klaar zijn gemaakt om zelf eenvoudige professionele content te ontwikkelen: een compleet pakket gebruiksvriendelijk voorgeprogrammeerd en opgemaakt in uw huisstijl, met de oefeningen van uw keuze. We leiden u en collega’s gelijk op in het gebruik van het pakket.

Dit pakket is alleen beschikbaar voor onze LMS academy klanten en reeds vele malen besteld.
Informatie aanvragen

VIDEO- EN TEKENANIMATIES

In sommige gevallen kunnen video en animaties een uitkomst bieden om bepaalde informatie effectief over te brengen op de cursist. Onze specialisten hebben veel ervaring met het begeleiden en produceren van professionele video’s, animaties en tekeningen. Doordat in ons team alles wordt voorbereid met het videobedrijf, hebben opdrachtgevers geen zorgen. Medewerkers van PlusPort ontwikkelen verder alle interactieve video, animaties en tekeningen zonder dat dit verder wordt uitbesteed. Alle ontwikkelde materialen die door de opdrachtgever worden betaald, zijn uiteraard van de opdrachtgever, inclusief alle bronbestanden.

LMS ACADEMY SYSTEEM VOOR PUBLICATIE E-LEARNING

In de LMS Academy is er een uitgebreide sectie voor het publiceren en inrichten e-learning maatwerk of standaard modules. Hiervoor hoeft niet de gehele LMS academy software aangeschaft te worden maar het onderdeel e-learning, toetsing, certificaatbeheer en rapportages. Voor zeer beperkte kosten zijn organisaties in een paar dagen operationeel en kunnen de e-learning modules worden uitgerold naar alle medewerkers, terwijl de organisatie gelijk een tool in handen heeft voor het volgen van voortgang en afronding.
De LMS Academy software van PlusPort is één van de meest uitgebreide HR en HSE systemen van Nederlandse bodem.