E-learning ontwikkeling

Wat is e-learning?

E-learning is een effectieve en kostenbesparende online leermethode. De cursist ontwikkelt zijn of haar competenties door middel van een training, manual, toets en assessment via de computer. In plaats van een docent zorgen interactieve oefeningen, filmpjes en spelelementen voor het overdragen van kennis en/of vaardigheden. E-learning wordt bij veel organisaties inmiddels op grote schaal ingezet om op kennis en vaardigheden te sturen. Vaak denken bedrijven dat operationele medewerkers niet online willen leren; het tegendeel is echter waar. Wij hebben in de afgelopen jaren bewezen dat operationele medewerkers zelfstandig zijn. Ze kunnen en willen zelf leren.

PlusPort heeft jarenlange ervaring met e-learning ontwikkeling. Naast onze standaard veiligheidstrainingen hebben we inmiddels tientallen grote, soms internationale organisaties geholpen met het digitaliseren van hun opleidingsportfolio. Wij richten ons met name op organisaties met een veiligheidsaspect of organisaties die een nieuwe applicatie willen introduceren. Maar wij zijn ook uw partner bij het ontwikkelen van producttrainingen of onboarding programma’s voor nieuwe medewerkers. Daarnaast hebben we reeds vele casussen van trainingen die we hebben ontwikkeld voor zeer specifieke maatwerk thema’s zoals code of conduct trainingen, product trainingen, applicatie trainingen, gate control trainingen en nog veel meer.

NRTO

NRTOPlusport is aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. NRTO gedragscode.

e-learning ontwikkeling en games