E-learning maatwerk

E-learning op maat voor uw organisatie

Op of buiten de werkplek is e-learning de methode om snel en adequaat kennis tot je te nemen. De PlusPort LMS Academy heeft een uitgebreide module voor digitale content en e-learning om eigen of aangekochte e-learning modules te ontsluiten. De LMS Academy is volledig compliant met de wereldwijd geaccepteerde SCORM-standaard. Ook e-learning modules ophalen uit externe systemen via LTI (koppeling) is geen enkel probleem. 

Bij PlusPort ontwikkelen we verschillende soorten e-learnings. Van introductie- of onboarding programma tot applicatie training, van veiligheidstraining tot producttraining. Voor ieder gewenst onderwerp kunnen we een mooie passende e-learning ontwikkelingen. Dit kan in elke gewenste vorm worden gegoten. Soms is een korte module met eindtoets voldoende. Soms is een uitgebreide game of grote e-learning nodig om het onderwerp goed uit te lichten. 

Het ontwikkelen van een e-learning is altijd een co-creatie. In samenwerking met verschillende organisaties en experts hebben we al veel mooie projecten opgeleverd. Projecten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mens en organisatie. Daar dragen we graag ons steentje aan bij!

 

E-learning

Het ontwikkelen van een e-learning training is altijd een samenwerkingstraject. De inhoudelijke kennis zit vaak bij de klant, PlusPort vertaalt deze kennis naar een interessant leerconcept.

NRTO

NRTOPlusPort is aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. NRTO gedragscode.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaand formulier in en onze vriendelijke Customer Support neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0)70 3229090