Aanpak duurzaam GWW

De ambitie van de rijksoverheid is om 100% duurzaam in te kopen. In de GreenDeal voor GWW (Spoor-, Grond- Water- en Wegenbouwsector) wordt deze ambitie ondersteund door partijen in de GWW. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennisinstituten hebben samen de Aanpak Duurzaam GWW ontwikkeld; hiermee is het mogelijk een betere aansluiting te krijgen op functioneel aanbesteden en meer ambitie te brengen in duurzaamheid.

Met de cursus Aanpak duurzaam GWW leren kandidaten de Aanpak Duurzaam GWW toepassen en wat er van hen wordt verwacht.

Eenvoudig uw certificaat Aanpak duurzaam GWW direct!

PlusPort biedt u meerdere mogelijkheden om kostenefficiënt en gemakkelijk u of uw medewerkers te scholen op het gebied van Aanpak Duurzaam GWW. De cursus Aanpak duurzaam GWW bestaat uit twee onderdelen: een online theoriegedeelte en een praktijkgericht workshopgedeelte. Na het afronden van de cursus ontvangt iedere geslaagde cursist het certificaat Aanpak duurzaam GWW. Het bewijs dat men over kennis beschikt de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen.

Cursus Aanpak Duurzaam GWW

Met een cursus Aanpak Duurzaam GWW van PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en vertrouwd uw certificaat. Via internet doorloopt u, thuis of op uw werkplek, de theorie. Nadat u de theorie heeft afgerond, gaat u goed voorbereid naar de workshop Aanpak Duurzaam GWW. De cursus Aanpak Duurzaam GWW is beschikbaar op basis van Open Inschrijving of Incompany. De online theorie is voor beide cursussen hetzelfde, terwijl de workshop plaatsvindt op locaties uit onze kalender of – op aanvraag- op uw eigen locatie (incompany) al dan niet met een aangepaste inhoud.

Waarom een cursus Aanpak Duurzaam GWW via e-learning?

Forse kostenbesparing met e-learning

U kunt fors besparen door te kiezen voor de cursus Aanpak Duurzaam GWW . Met de combinatie e-learning + workshop kunt u de verleturen terugdringen naar 3 uur. De e-learning kan de medewerker in zijn eigen tijd volgen.

Rekenvoorbeeld:
U wilt 10 medewerkers de cursus Aanpak Duurzaam GWW laten volgen:

1 daagse klassikale cursus:
Verleturen: 10 personen x 8 uur = 80 uur
Verletkosten: 80 uur x € 25 (gemiddeld uurtarief) = € 2.000

E-learning + halve dag workshop:
Verleturen: 10 personen x 3 uur = 30 uur
Verletkosten: 30 uur x € 25 (gemiddeld uurtarief) = € 750

U bespaart in dit rekenvoorbeeld maar liefst € 1.250 als u zou kiezen voor onze e-learning variant.