Informatie

aanpak duurzaam gww
  • Boeken en direct starten
  • Eenvoudig thuis leren
  • Online toets
  • Inclusief bewijs van deelname

De ambitie van de rijksoverheid is om 100% duurzaam in te kopen. In de GreenDeal voor GWW (Spoor-, Grond- Water- en Wegenbouwsector) wordt deze ambitie ondersteund door partijen in de GWW. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennisinstituten hebben samen de Aanpak Duurzaam GWW ontwikkeld; hiermee is het mogelijk een betere aansluiting te krijgen op functioneel aanbesteden en meer ambitie te brengen in duurzaamheid.

Met de cursus Aanpak duurzaam GWW leren kandidaten de Aanpak Duurzaam GWW toepassen en wat er van hen wordt verwacht.

Voor wie is de cursus Aanpak duurzaam GWW bedoeld?

PlusPort biedt u meerdere mogelijkheden om kostenefficiënt en gemakkelijk u of uw medewerkers te scholen op het gebied van Aanpak Duurzaam GWW. De cursus Aanpak duurzaam GWW bestaat uit twee onderdelen: een online theoriegedeelte en een praktijkgericht workshopgedeelte. Na het afronden van de cursus ontvangt iedere geslaagde cursist het certificaat Aanpak duurzaam GWW. Het bewijs dat men over kennis beschikt de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen.

Certificering bij PlusPort

Voor ieder examen, online of klassikaal, heeft PlusPort ter voorbereiding e-learning cursuspakketten. Na inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes voor toegang tot het gewenste cursuspakket. De inhoud van alle e-learning cursuspakketten wordt jaarlijks getoetst aan de eindtermen, de wet of arboregels. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.