Ook werken bij Visma Plusport?
Bekijk hier onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zoeken een allround e-learning multimedia ontwikkelaar

Wat ga je doen?

Onder aansturing van onze content writers (die de inhoud schrijven) ontwikkel je onder andere maatwerk e-learning voor onze klanten. Of het nu gaat om een onboarding, een veiligheidstraining, een applicatietraining of een serious game, jij weet binnen de randvoorwaarden van een maatwerkproject altijd iets moois op te leveren. Naast het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor onze klanten, help je mee bij het onderhouden en vernieuwen van ons uitgebreide eigen portfolio aan e-learning.  

Je maakt deel uit van ons contentteam dat bestaat uit ervaren content writers en e-learning multimedia ontwikkelaars. 

Dit ben jij

Jij bent een creatieve duizendpoot. Je ontwikkelt nieuwe e-learning en onderhoudt  bestaande e-learning in verschillende ontwikkeltools. Je denkt mee met nieuwe visuele concepten en maakt hiervoor een passend design, waarbij je rekening houdt met een brede gebruikersgroep en de vereiste huisstijl. Jouw ontwerpen zijn niet alleen mooi maar ook gebruiksvriendelijk. 

Dit heb je ervoor nodig

  •  Je hebt ervaring met het ontwikkelen van e-learning.
  •  Je hebt ervaring met Adobe Photoshop en Illustrator en bent een echte vormgever.
  •  Je hebt een proactieve houding, bent creatief, werkt nauwkeurig, communiceert makkelijk en levert kwaliteit.
  • Ervaring met ontwikkeltools zoals Storyline, Rise, Lectora en Captivate is een pré.

Dit krijg je ervoor terug

Een uitdagende functie in een gezellig team met collega’s die creatief, kritisch en enthousiast zijn. Bij ons heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd.

Uiteraard is er de mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je thuiswerken kunt combineren met werken op kantoor. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Visma PlusPort als werkgever

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Met ons eigen Learning Management Systeem (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Met dit LMS hebben wij inmiddels een toonaangevende positie bereikt. Vele klanten uit verschillende sectoren en landen maken dagelijks gebruik van onze online oplossingen.

Daarnaast ontwikkelen wij digitale content. Wij hebben niet alleen een uitgebreid eigen portfolio aan e-learning die door duizenden cursisten per jaar worden gevolgd, maar wij ontwikkelen ook maatwerkoplossingen voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Visma PlusPort is binnenkort gevestigd in Zoetermeer. Met ons enthousiaste team van ongeveer 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep. Visma is een cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors en inmiddels een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven. 

Heb je interesse?

Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar marko.ploeger@plusport.com.

Wij zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Andere vacatures

Gedreven Allround Marketeer

Support Consultant

Accountmanager

Backend Developer (C#)